19 / 04 / 2024

Taşyapı kredi derecelendirme notu

Taşyapı kredi derecelendirme notu

JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat'ın uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.

Emekli vatandaşlar acilen baksın! Yapı Kredi Bankası peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Emekli olanlara yönelik bir kampanya ile Yapı Kredi, rekor düzeyde bir promosyon sunuyor. Emekli maaşını bankalarına taşıyan müşteriler, nakit ödüllerle ödüllendirilecekler. Bu kampanya sayesinde, emeklilerin bayramı biraz daha erken gelecek gibi görünüyor.

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi, Garanti... Emekliler hakkında flaş gelişme, bankalar hareketlendi

Emekli maaşlarına zam gelmesinin ardından Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi, Garanti başta olmak üzere çok sayıda banka promosyon miktarlarını artırma kararı aldı. İşte bankalar tarafında yaşanan hareketliliğin detayları...

Yapı Kredi az önce açıkladı… EYT’lilere promosyon müjdesi! 8.500 TL ödenecek!

EYT’den emekli olacaklara ve halen emekli olanlara promosyon müjdesi geldi. Emekli maaşı promosyon miktarını yenileyen Yapı Kredi Bankası, maaşını taşıyana  8.500 TL’ye varan nakit ödeme yapıyor.

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Araç almak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği taşıt kredisi fırsatı Yapı kredi tarafından müşterinin hizmetine sunuldu.

Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı

Bankaların müşteri kapmak için başlatmış olduğu promosyon kampanyaları bu ayda hız kesmeden sürüyor. Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı...

11 bankada peş peşe deprem! İş Bankası, ING, Denizbank, Yapı Kredi, TEB, QNB Finansbank, Halkbank, Vakıfbank...

Tüketici kredisi faiz oranları resmen belli oldu! İş Bankası, ING, Denizbank, Yapı Kredi, Cepteteb, TEB, QNB Finansbank, Halkbank, Vakıfbank, Garanti ve Akbank'ta ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu! İşte ihtiyaç kredi faiz oranları...

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Yapı Kredi Koray GYO Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 9 Mart 2021 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirildi. Toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft'taki gayrimenkullerini 165.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde bulunan Levent Loft'ta bulunan gayrimenkullerinden  Ekim 2020'de, diğeri ise Aralık 2020'de yıllık bazda toplam KDV hariç 165 bin 763 TL  bedelle kiraya verildi. 

Taşyapı kredi derecelendirme notu Haberi

Taşyapı kredi derecelendirme notu


ULUSLARARASI kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yatırım puanını açıkladı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurum, firma için  uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.


Taşyapı’nın inşaat ve taahhüt sektöründeki bilinirliği, 32 yıllık sektör tecrübesi ve geçmiş dönemlerde tamamlamış olduğu önemli projelerin yüksek kaliteli olarak nitelendirilmesine dikkat çekilen JCR açıklamasında, firmanın mevcut güçlü ciro ve faaliyet karı yaratabilme kapasitesine de dikkat çekildi. 


JCR Eurasia Rating, "Taşyapı, yakın dönemde gerçekleştirdiği büyük ölçekli karma yaşam ve ticari projeler ile ulusal düzeyde marka bilinirliğini artırdı. Yurtdışı faaliyetlerini ise özellikle Orta ve Yakın Doğu’ya doğru genişletti" şeklinde açıklama...