26 / 04 / 2024

tatil kampanyaları

tatil kampanyaları

Sıcak havaların gelişi ile birlikte tatilciler, otel kampanyalarını araştırmaya başladı! Otellerde yüzde 50'ye varan kampanyalar başladı! Peki, otel fiyatları ne kadar? Kampanyadan sonra indirimli otel fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası ilk ve son kez geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Hava sıcaklıklarının rekor düzeylerde yaşandığı şu günlerde bankalar da tatil kampanyalarına hız verdi. Bu doğrultuda, Ziraat Bankası da yapılacak harcamalara 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

TEB hediye düğmesine bastı! Müşterilerinin hesabına hediye para yatıracağını müjdeledi!

Müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkması için sürekli yeni kampanya düzenleyen TEB, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Yaz ayına girilmesiyle tatil kampanyalarına ağırlık veren TEB, seyahat ve araç kiralama harcamalarında toplam 200 TL bonus hediye edeceğini açıkladı.

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Konutta tatil öncesi cazip kampanyalar!

Gayrimenkul üreticileri büyük tatil öncesi yerli ve yabancı konut alıcısını kazanmak için cazip kampanyalar düzenlemeye başladı.

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

Gayrimenkul sektöründe sevgililer günü kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü, 14 şubat haftasına çeşitli kampanyalarla kutlamaya hazırlanıyor. Başlayan kampanyalar kapsamında 4 gece 5 gün tatil hediye eden de var ön talep toplayan da..

Konutta yılbaşı kampanyaları!

Yılın son günlerinde inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. Kampanyalar arasında taksitleri taşınınca ödemeye başlama, peşine indirim ve sıfır faiz öne çıkıyor. Ev alana tatil hediye eden bile var

1Coastal City'de avantajlı kampanyalar!

“Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturan Özyurtlar projesi 1Coastal City'de avantajlı kampanyalar devam ediyor. Deniz manzaralı daireleriyle 365 günü tatil keyfi sunan 1Coastal City, Büyükçekmece'de yer alıyor.

Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil!

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

Maldivler Caprice Gold projesi! 99 Euro'ya tatil!

Maldivler Caprice Gold projesi bu yıl 25 Ekim'de hizmete açılıyor. Çeşitli ödeme kampanyalarının sunulduğu Maldivler Caprice Gold projesinde kişi başı tatil ücreti 99 Euro'dan başlıyor.

tatil kampanyaları Haberi

tatil kampanyaları

Yaz aylarının gelmesi ile pek çok kişi tatil fırsatlarını araştırmaya başladı! Tatil acentelerinden d ebir bir kampanyalar gelmeye başladı! Turizme kurumsal bir bakış açısı getirerek 57 yıllık deneyimiyle birçok kişinin kalbini kazanan Setur yüzde 50'ye varan indirim ile erken rezervasyon fırsatları sundu!

Peki, otel fiyatları ne kadar? Kampanyadan sonra indirimli otel fiyatları ne kadar? İşte kampanya detayları ve 25 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Kampanya kapsamında Setur'un bütün satış kanallarından 31 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak yurt içi otel rezervasyonlarında geçerli olup; 31 Aralık 2022’ye kadar yapılacak konaklamaları kapsamaktadır. Yurt içi otelle beraber alınan transfer ve iptal güvencesi bedeli erteleme kampanyasından yararlanmaktadır.

Kıbrıs otel rezervasyonları, uçak rezervasyonları ve bireysel olarak alınan ek hizmetlerde taksit erteleme hakkı bulunmaz

Yurt içi otel...