19 / 04 / 2024

tav dubai otel projesi

tav dubai otel projesi

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) Yapı Komitesi üyeleri, Dubai‘de gerçekleştirilen Orta Doğu’nun en büyük yapı fuarı olan ‘The BIG 5 SHOW 2013’e 30 kişilik bir heyet ile katıldı....

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

Dubai Rosemont Otel 2018'de açılıyor!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde inşa edilen 300 milyon dolar değerindeki Rosemont Otel'in 2018 yılında açılması planlanıyor. Otel 47 katlı ve 450 kişilik oda kapasitesi olacak.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

Dubai çöllerine çevre dostu otel inşa edilecek!

İngiliz mimari proje firması Baharash Architecture, Dubai çöllerinde en çok yeşili olan oteli inşa etmeyi planlıyor. Toplam 14 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan otelin yapımının 2020'de tamamlanması bekleniyor.

Kütahya Tavşanlı Otel hizmete açıldı!

Yapımı tamamlanan Tavşanlı Otel hizmete sunuldu. 2 firmanın ortak girişimi olarak dikkat çeken ve müşterilerine nezih bir ortam sunan Tavşanlı Otel 49 yatak kapasitesine sahip.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Dubai Bvlgari Otel'in iç dekorasyonunu Antalya firması yapacak!

İtalyanların dünyaca ünlü markası Bvlgari'nin Dubai'de yapımına başladığı lüks otelin iç dekorasyonu Türk imzalı olacak.

tav dubai otel projesi Haberi

tav dubai otel projesi


Gezi kapsamında ilk olarak Dubai Ticari Ataşesi Gülizar Yavaş ile bir araya gelen BUGİAD Yapı Komitesi üyeleri, ‘Birleşik Arap Emirlikleri Yapı Sektöründe İhracat İmkanları ve Devlet Destekleri’ konulu seminere katıldı. Seminerde Dubai yapı sektörünün 2015 yılından itibaren atağa geçeceğini dile getiren Ticari Ataşe Gülizar Yavaş, Abudabi’de büyük ihalelerin tümünün devlet tarafından verildiğine dikkat çekerek Türk firmalarının bu ihalelerde yer almasını istedi. Yavaş, “Yapı sektörü için çok önemli bir pazar olan Dubai’deki iş fırsatlarını Türk firmalarının iyi bir şekilde değerlendirmesi gerekiyor. Türkiye’den gelen inşaat firmaları burada başarılı olmak için bizimle ve burada iş yapan Türk firmaları ile sürekli iletişim halinde olmalı.” diye konuştu.


Gezinin ikinci günü Orta Doğu’nun en büyük yapı fuarı ‘The BIG 5 SHOW 2013’e katılan heyet, ilk olarak...