28 / 03 / 2024

tav havalimanları pelin akın

tav havalimanları pelin akın

İşadamı Hamdi Akın’ın 27 yaşındaki kızı Pelin Akın, hayata bakışını anlattı. İlişkiler onun için çok önemli. Tiyatroyu çok seven Akın, iş hayatını bu sanat dalına benzetti ve “İş dünyası benim sahnem. Orada oyuncuyum” dedi.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV Havalimanları'ndan 9 ay kira alınmadı mı?

Hisselerinin yüzde 46,12’sinin Fransız işletmecisi Aéroports de Paris Grubu’na ait olduğu TAV Havalimanları Holding’e, kira ayrıcalığı gündeme geldi. Bakanlık ayrıcalığı onayladı...

TAV Havalimanları'nda 2022 kira ödemeleri 2024'e ertelendi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Türkiye’de işlettiğimiz tüm havalimanlarının işletme süreleri ikişer sene uzatıldı ve 2022 kira ödemeleri 2024’e ertelendi." dedi.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

DHMİ, TAV'a 389 milyon avro tazminat ödeyecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), TAV Havalimanları Holding'e 389 milyon avro tazminat ödeyecek...

TAV, Almatı Havalimanı için görüşmelere devam ediyor!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Almatı Havalimanı'nı satın almak üzere görüşmelere devam edeceklerini anlattı.

TAV, Almati Havalimanı'nı satın almak için düğmeye bastı!

TAV Havalimanları Holding ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almati Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine başladığını açıkladı...

tav havalimanları pelin akın Haberi

tav havalimanları pelin akın

Aile şirketlerinde bugünün patronları, yavaş yavaş yerlerini çocuklarına bırakmaya hazırlanıyor. Bazı büyük Türk firmalarında kurumsallaşmayla birlikte babalar, sağken işlerini veliahtlarına devrederek “Onursal Başkan” olarak onlara gerektiği zamanlarda kılavuzluk yapmaya devam ediyorlar.


Bu anlamda Koç Topluluğu iyi bir örnek. İşin kurucusu Vehbi Koç, ölmeden koltuğunu oğlu Rahmi Koç’a devretti. O da babasının yolundan giderek yönetimi en büyük oğlu Mustafa Koç’a bıraktı. Akın, Koç modelini benimsedi Şimdi bu modeli Akfen Holding ile TAV Havalimanları Holding’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan Hamdi Akın da 4-5 yıl sonra yani 65 yaşına doğru yürürlüğe koymayı planlıyor. Akın, şu anda kendisine Başkan vekilliği yapan oğlu Selim’i işaret ederken, kızı Pelin de aile şirketlerinde tek kadın “Yönetim Kurulu Üyesi­” pozisyonuyla çalışıyor. Bu genç veliahtın ilginç düşünceleri var.


SELİM'LE İYİ...