26 / 04 / 2024

tav havaş hisse devri

tav havaş hisse devri

TAV Havalimanları Holding tarafından Havaalanları Yer Hizmetleri AŞ'nin yüzde 35 oranında hissesinin alınması Rekabet Kurulu tarafından onaylandı.

TAV, Kazakistan'daki Almatı Havalimanı için imzayı attı!

TAV Havalimanları, Kazakistan'ın ana giriş kapısı olan Almatı Havalimanı için hisse alım sözleşmesini imzaladı

DHMİ, TAV'a 389 milyon avro tazminat ödeyecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), TAV Havalimanları Holding'e 389 milyon avro tazminat ödeyecek...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

3. havalimanı ulaşım ihalesini HAVAŞ-Altur-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesini Altur, TAV Havalimanları Holding şirketi Havaş ve Efe Erboz'a ait Free Turizm AŞ konsorsiyumu kazandı...

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

Akfen Holding'den hisse satış açıklaması!

Akfen Holding bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de hisse satışı hakkında yer alan haberler için açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding'ten hisse satışı açıklaması!

Akfen Holding'den basında çıkan haberlerde bahsi geçen iştiraki olan TAV Havalimanları, Mersin Uluslararası Limanı ve Akfen Yenilenebilir Enerji'de bir hisse satış planının söz konusu olmadığını açıkladı.

TAV, nakit temettü dağıtacak!

TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu, 1 TL nominal değerinde beher hisse için brüt 0,9567243 TL olmak üzere toplam net 0,8132157TL nakit temettü dağıtacak.

TAV Havalimanları 174 milyon dolar kira ödedi!

TAV Havalimanları. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın 2015 yılı işletme imtiyazı için yaklaşık 174 milyon Ö47 bin 444 dolar kira ödedi.

TAV Havalimanları DHMİ'ye 174 milyon dolar kira ödedi!

TAV Havalimanları, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) Atatürk Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın 2015 yılı işletme imtiyazı için yaklaşık 174 milyon 647 bin 444 dolar kira ödedi

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

Havaş, kesintisiz hizmet veren çağrı merkezini devreye aldı!

Havaş, kesintisiz hizmet veren çağrı merkezini devreye aldı. TAV Havalimanları'nın iştiraki Havaş, yolcuların kayıp bagaj ve havalimanı transfer hizmetleriyle ilgili her türlü sorusuna anında cevap veren çağrı merkezini hayata geçirdi.

Tunus'un duty free'lerini TAV işletecek!

TAV Hava Limanları Holding AŞ'nin yaptığı açıklamaya göre TAV Hava Limanları Holding AŞ, Tunus'da beş uluslararası havalimanında yer alan gümrüksüz satış mağazalaranının işletme ihalesini kazandı.

tav havaş hisse devri Haberi

tav havaş hisse devri

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'nin yüzde 65 oranında sahip olduğu Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş.'nin (HAVAŞ)geri kalan kalan yüzde 35 oranındaki hisselerinin tamamını satın almak için, hisselere sahip şirketler olan HSBC Investment Bank Holdings Plc ve İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile sözleşme imzalandığı duyurulmuştu. 


Rebaket Kurumu yaptığı toplantıda HAVAŞ hisselerinin  TAV Havalimanları Holding tarafından satın alınmasına izin verdi. Satışın gerçekleşmesi Ağustos 2012 tarihinde imzalanan sözleşmedeki diğer ön şartların tamamlanmasına...