26 / 04 / 2024

tav Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı

tav Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

TAV, Suudi Arabistan'da 2 havalimanı daha aldı!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'da Medine ve Yanbu'nun ardından Qassım ve Hail havalimanlarını da portföyüne ekledi. TAV, 2 havalimanını da geliştirecek ve 30 yıl boyunca işletecek.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat'a en iyi proje ödülü!

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptıgı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV, Medine projesiyle New York'ta birincilik ödülü aldı!

TAV İnşaat’ın Medine’de inşaa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat, Medine Projesi ile dünya birincisi oldu!

TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen törende Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat’ın Medine’deki havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

Medine Havalimanı Routes'tan en iyi havalimanı ödülü aldı!

TAV Havalimanları 'nın işlettiği Medine Havalimanı, Routes Pazarlama Ödülleri'nde kendi kategorisinde en iyi havalimanı seçildi.TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük açıklama yaptı.

Medine Havalimanı Aspen’e emanet!

Yurt içi ve yurt dışındaki havalimanı projeleriyle ses getiren Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bu alandaki deneyimini Suudi Arabistan Medine Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı projesine aktardı.

Suudi Prensi TOKİ'yi Mekke ve Medine'ye davet etti!

SUUDİ Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud’un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider İstanbul’daki gayrimenkul projelerini beğendiklerini söyleyerek, TOKİ’yi Mekke ve Medine’de proje yapmaya davet etti....

Tav Havalimanı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Tav Havalimanı Holding A.Ş. olağan genel kurul toplantı tutanağı ve kar dağıtım tablosunu yayınladı...

Kocaeli Tavşancıl’a atıksu arıtma tesisi yapıldı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesine bağlı Tavşancıl bölgesinin atıksularını arıtmak için modüler atıksu arıtma tesisi inşa etti....

Windowist Tower’dan TAV Passport’lulara özel imkanlar!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere bir yenisini daha ekliyor ve TAV Passport üyelerine benzersiz avantajlar sağlıyor.

TAV İnşaat King Khaled Havalimanı Terminali'ni yapacak!

Riyad'da inşa edilecek King Khaled Havalimanı Terminali, TAV İnşaat tarafından 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek...

tav Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı Haberi

tav Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı

‘Kültürel tesisler’ kategorisinde SUMMA Senegal-Dakar Uluslararası Kongre Merkezi projesi ile ‘havaalanları-limanlar’ kategorisinde TAV Suudi Arabistan-Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı projesi ile dünya birincisi seçildi.


New York’ta gerçekleştirilen ENR Küresel İnşaat Zirvesi’nde, Summa Grup’un ödülünü, Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora, TAV Inşaat’ın ödülünü de Suudi Arabistan ve Afrika’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur teslim aldı. TAV Grubu CEO’su Sanı Şener yaptığı açıklamada “ENR Dergisi’nin ‘Küresel En iyi Proje’ ödülü ile uluslararası başarılarımızın yanına bir yenisini daha koymuş olduk. Havalimanı inşaatında dünya birinciliğimize; ödüllü projelerimizi de ekleyerek devam ediyoruz”...