19 / 03 / 2024

tav nevşehir havalimanı ihalesinemi girecek

tav nevşehir havalimanı ihalesinemi girecek

TAV CEO'su Sani Şener, Nevşehir Havalimanı ihalesiyle ilgilenebileceklerini söyledi. Şener, bunun gerekçesini "Çünkü Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur" sözleriyle açıkladı.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Havalimanı ihalesi 23 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir'deki Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, 23 Ocak 2015'e ertelendi.Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yapılan açıklamaya göre Nevşehir/Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanac

TAV, Atatürk Havalimanı’nı genişletecek!

TAV, Atatürk Havalimanı’nı 75 milyon avro yatırımla genişletecek. Havalimanı'nın check-in kontuarı sayısı, bagaj işlem kapasitesi ve otopark kapasitesi de artırılacak. Çalışmaların 16 ayda tamamlanması planlanıyor.

Nevşehir'de TOKİ tarafından 754 konut yapılıyor!

TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve de Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi' nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Nevşehir'e güneş enerjisi santrali kuruluyor!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaklaşık 70 bin metrekare alana 2,15 megavat gücünde güneş enerji santrali kuruluyor.Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin Murat Yıldız ve elektrik teknikeri Serdar Günay'dan proje hakkında bilgi aldı.

TOKİ Başkanı, Kayseri ve Nevşehir'i ziyaret etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayseri ve Nevşehir’de İdarenin yürüttüğü uygulamaları yerinde inceledi. Turan, Kayseri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Nevşehir'deki yer altı müzesinde Bireyselin Anatomisi sergisi açıldı!

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

Nevşehir Karayolları Şefliği alanı değerlendirilmeyi bekliyor!

Karayolları Şefliği alanı olarak kullanılan alan yeniden değerlendirilmeyi bekliyor. İl Merkezindeki bu değerli arazinin Nevşehir Belediyesi ya da TOKİ tarafından ne zaman, ne şekilde değerlendirileceği sorusu ise yanıt bulmuş değil.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

tav nevşehir havalimanı ihalesinemi girecek Haberi

tav nevşehir havalimanı ihalesinemi girecek


TAV CEO'su Sani Şener, Nevşehir Havalimanı ihalesiyle ilgilenebileceklerini söyledi.


Şener, bunun gerekçesini "Çünkü Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur" sözleriyle açıkladı. Havaalanlarıyla ilgili her işe girebileceklerini ifade eden Şener, "Çünkü biz bu işte köprü başını tutuyoruz. Çok pahalı bir havalimanı almamıza gerek yok" diye konuştu. Cnbce’ye konuşan Şener, "Paramız var. Yarısını özkaynaklarımızdan, yarısını ya bankalardan, ya tahvil ihracıyla ya da İslami bono ihracıyla karşılarız"...