19 / 04 / 2024

TCDD gayrimenkul ihalesi

TCDD gayrimenkul ihalesi

TCDD tarafından Ankara, Çankırı, Kayseri, Zonguldak ve Eskişehir il sınırları içerisinde bulunan 24 adet taşınmaz ihale yöntemiyle satışa çıkarıldı…

TCDD, 3 ildeki 4 gayrimenkulü satıyor!

TCDD İşletmesi 2. Bölge Müdürlüğü, 3 ildeki 4 gayrimenkulü ihale yolu ile satışa sunuyor. İhaleler 28 Nisan'da yapılacak..

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

TCDD o ilde gayrimenkul satacak!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

TCDD, Erzurum'daki 2 gayrimenkulü satışa çıkardı!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

TCDD gayrimenkul ihalesi Haberi

TCDD gayrimenkul ihalesi

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Kayseri, Zonguldak ve Eskişehir'de yer alan 24 adet taşınmaz ihale yöntemiyle satılacak.

Mülkiyeti, TCDD Genel Müdürlüğüne ait olan 24 adet taşınmazın satış ihalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle 4-20 Aralık 2018 tarihleri arasında pazarlık usulü ile yapılacak.

İhale ilanı:
TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
ANKARA, ÇANKIRI, KAYSERİ, ZONGULDAK VE ESKİŞEHİR İL SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN 24 ADET TAŞINMAZ İHALE YÖNTEMİYLE SATILACAKTIR.

1- Mülkiyeti, TCDD Genel Müdürlüğüne ait aşağıdaki listede belirtilen 24 adet taşınmaz satılacaktır. Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde TCDD 2. Bölge Müdürlüğü binasının 1. katında bulunan toplantı salonunda, “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. İhale Komisyonu’nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık...