25 / 04 / 2024

TÇMB yaz okulu

TÇMB yaz okulu

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Aidat ödemeyen kiracı tahliye edilebilir mi?

Posta gazetesi Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü köşe yazısında aidatı ödemeyen kiracının tahliyesine ve arabulucu tutanağına ilişkin bir yazı paylaştı. Heper, yazıda okurlarının konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

TÜİK 99 bin TL maaş ile personel alımına başladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Yazılım Daire Başkanlığı ve Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak çalışıp istihdam edilmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu! Yaz okulu ne zaman başlayacak, ücretli mi?

Pek çok kişi tarafından merak edilen MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu. Peki Yaz okulu ne zaman başlayacak? Yaz okulu ücretli mi?

Patates ve soğan krizi büyümeye devam ediyor. Nisan ayındaki fiyat artışı yüzde 440’a ulaştı!

Türkiye yaz sezonunda patates ve soğanda yeni krizlere gebe görünüyor. Hem arz sorunu hem de hava şartları nedeniyle geçen yıl 5 liradan satılan soğanın kilo fiyatı nisan ayında 27 liraya çıktı.

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Ziraat Bankası'ndan müjde! İngilizce öğrenmek isteyenler buraya koşsun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını paylaştı. Online Dil Okulu'nda 6 Aylık İngilizce Eğitim Paketi 2.470 TL! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün kampanya detaylar...

Penti sezon sonu ürünlerde yüzde 50’yi aşan indirim fırsatları penti.com.tr’de! İşte 15 Eylül 2022 Penti fiyat listesi

Şehirli kadının ihtiyaçlarına odaklanan giyim markası Penti, tüm yaz ürünlerinde yüzde 70 indirim başlattı. İşte Penti'nin 15 Eylül 2022 tarihli kampanyalı fiyat listesi

Derimod’dan kaçırılmayacak kampanya! Efsane başladı

Derimod’un efsane kampanya başladı! Eski deri ceketini getir, anında kasada 1000 TL indirimle yenisini götür. Yazın bitişi sonbaharın yavaş yavaş gelmesiyle birlikte deri ceketler ve hırkalar da ufak ufak kaldırıldıkları dolaplardan çıkmaya başladı.

Financial Times'dan çok konuşulacak 'Türkiye' yazısı!

Financial Times, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Gideon Rachman imzasını taşıyan kritik bir analiz yayınladı.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Doların fırlamasından sonra sosyal medyayı sallayan haber! Tarihi bilgi ortaya çıktı

Dolar dün kur korumalı mevduat hesaplarına rağmen ABD Merkez Bankası FED'in faiz atağı sonrası psikolojik sınır olan 15 lirayı aştı. Haberin yazıldığı an itibarıyla dolar 15 lira 33 kuruştan işlem görüyor. Doların 15 lirayı aşması sosyal medyada gündeme oturdu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

TÇMB yaz okulu Haberi

TÇMB yaz okulu

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren proje Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) düzenlendi. BETONART Mimarlık Yaz Okulu’na 17 yıl boyunca 400’den fazla genç mimar adayı katılım gösterdi. 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) CEO’su İsmail Bulut, BETONART projesi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Bulut; “Ülke ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra toplumsal kalkınmada etkin rol oynuyor ve geleceğin mimarlarının sektörle tanışmasına öncülük ediyoruz. 17 yıldır, aynı heyecan ve özveriyle parçası olmaktan büyük gurur duyduğumuz BETONART Mimarlık Yaz Okulu, bu yıl da tamamladık. Gördüğünüz gibi genç mimarlar, geleceğin mimarları yapıtaşımız betona yeni bir anlam katarak, onu yeniden şekillendirdiler. Güçlü ve sektör için büyük önem...