28 / 03 / 2024

Tek Al Turizm İnşaat iletişim

Tek Al Turizm İnşaat iletişim

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Artık tek tek alınca bile pahalıya geliyor! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Hayat pahalılığı nedeniyle kilogramla alışveriş yapamayan insanlar pazara ve markete gittiklerinde ürünleri tane ile almaya başladı. Fakat ürünler tek tek alınınca bile oldukça pahalıya geliyor.

Ayçiçek yağında büyük indirim! İster stok yapın ister tek tek alın. 1 litre ayçiçek yağı sadece 34 TL

Yetişen alıyor. Böyle fırsat bir daha gelmez. Ayçiçek yağının litresi o markette 34 TL'ye düştü. İster hemen kullanmak için alın ister stok yapın ama sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte indirimin detayları ve o market…

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Doğal Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  5 milyon TL sermaye bedeli ile Selin İşler tarafından kuruldu.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Karaçalı Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçalı tarafından kuruldu. 

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Albojaro ve Azhar Ghanım ortaklığında kuruldu.

Al Salamah Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salamah Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Mohammed Alsalamah tarafından kuruldu. 

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Issa Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile H. Raed Hasan tarafından kuruldu.

TOKİ'den turizm çalışanlarına konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Serik'te turizm çalışanları için inşa edeceği konutların ilk etap inşaatına başladı.

Tek Al Turizm İnşaat iletişim Haberi

Tek Al Turizm İnşaat iletişim

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLER ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...