25 / 04 / 2024

Tekel sigara fabrikaları

Tekel sigara fabrikaları

1998 yılında Tekel, Mecidiyeköy'deki 25 dönüm arazisi olan tarihi İstanbul Likör Fabrikası'nı 100 milyon dolara (21 trilyon lira, 1 milyon 74 bin adet altın parası) satacakmış.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Tekel binası rezidans oluyor!

YABANCI sigara firmalarına satılan TEKEL'in bina ve arazileri büyük aile gruplarına rezidans yapılması için peşkeş çekiliyor. Konumu itibariyle " kupon arazi " olarak nitelendiriliyor.

Açık alanlardaki sigara içme yerlerinde sigara içilmeyecek mi?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ' Açık alanlardaki restoran, kafelerde sigara içilen alan, sigara içilmeyen alan olacak. Şu anda oranları konusunda henüz karar vermiş değiliz ' dedi.

Sanayici inşaatçı olunca, fabrikalar rezidans oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüşüverdi

Türk Demir Döküm Fabrikaları grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş ortaklıktan çıkartma son durum raporunu yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması son durum raporunu yayınladı.

Antalya Tekel arazisi satışı ÖYK kararı ile onaylandı!

Antalya'da özelleştirme kapsamında olan.eski Tekel arazisinin satışı, Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) kararıyla onaylandı. Sevda Mesci, 'Orada bir iş yapılabilmesi için mahkeme sonucunun beklenmesi gerekir' dedi.

Antalya'daki Tekel arazisinin satışı onaylandı!

Antalya Tekel arazisinin satışı onaylandı. Antalya'da özelleştirme kapsamında olan eski Tekel arazisinin satışı, Özelleştirme Yüksek Kurulu ( ÖYK ) kararı ile onaylandı. Davanın avukatı Sevda Mesci konu ile ilgili açıklama yaptı.

İkitelli OSB'de dikey fabrikalar hayata geçiriliyor!

İstanbul'daki arazi sıkıntısı 'çok katlı OSB'leri gündeme taşıdı. Örneklerine Hong Kong'da rastlanan modelde fabrikalar üst üste inşa ediliyor. Hükümetin de üzerinde çalıştığı projenin ilk örneği İkitelli'de yapılıyor...

Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Demir Döküm Fabrikaları BIST'teki fiyat hareketleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Almanya'da sigara içen komşuyu evden attırmak mümkün!

40 yıldır oturduğu evinde sigara içen ve bu nedenle komşularını rahatsız ettiği için evinden çıkarılmak istenen 75 yaşındaki Friedhelm Adolfs adlı kiracı, Düsseldorf Eyalet Mahkemesi'ne açtığı davayı kaybetti...

Almanya'da sigara içen kiracılar için kötü haber!

Almanya'da sigara içen kiracılar için kötü haber geldi. Almanya'da Düsseldorf Eyalet Mahkemesi, komşularının rahatsız olması durumunda sigara içen kişilerin de kira sözleşmesinin feshedilebileceğine karar verdi.

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Tekel sigara fabrikaları Haberi

Tekel sigara fabrikaları



İstanbul Likör Fabrikası 100 milyon dolara satılık


Tekel, bu yıl içinde taşınması planlanan Mecidiyeköy'deki Likör Fabrikası'nı 100 milyon dolara satacak. Tekel 2000 ve Tokat'ın satışı için de izin istendi.


    Tekel, İstanbul Likör Fabrikası'nı 100 milyon dolara satacak. 1930 yılında Mecidiyeköy'ün bağ-bahçe içindeki bir tepesine kurulan, şimdi ise tamamen şehir içinde kalarak çevreyi kirlettiği şikayetlerine maruz kalan fabrikanın Bilecik'e taşınması planlanıyor. 

    Bugüne kadar cin, kanyak, brandy, vermut ve Kınakına şarabının yanı sıra aralarında Acıbadem, Bindallı, Altın altın gibi değişik çeşitlerin bulunduğu 17 özel likör üreten fabrika taşınırken ilave yatırımlar da yapacak.

    Tekel Genel Müdürü Mehmet Akbay'ın yaptığı...