19 / 04 / 2024

tekfen doha otoyol projesi

tekfen doha otoyol projesi

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Tekfen Katar'da payını artırabilir!

Ankara- İzmir hızlı tren inşaatında yüzde 50'lik iş ortaklığıyla 879 milyon TL'lik iş alan Tekfen Holding, Azerbaycan'da hükümetten 94 milyon dolarlık bina ve Katar'da 2,1 milyar dolarlık otoyol inşaatı protokolü imzaladı.

Tekfen Holding'in hisseleri yüzde 17 arttı!

Tekfen Holding, Ocak ayında gördüğü en düşük seviye 3,43 TL'yi test ettikten sonra oldukça sert bir çıkış sergiledi. Holding, Tekfen İnşaat'ın Katar'da bir otoyol inşaatını 2,1 milyar dolara yapacağını bildirdi.

Tekfen'den Katar'a 2.1 milyar dolarlık dev proje!

Tekfen İnşaat Katar'da yaklaşık 2.1 milyar dolar bedelle Al Khor Expressway otoyol projesini inşa edecek. 36 ay sonra teslim edilecek otoyol projesi 34 kilometre uzunluğunda olacak.

Tekfen Holding sorumluluk beyanını yayınladı!

Tekfen Holding sorumluluk beyanı hakkında açıklama yaptı...

Tekfen Holding gelir tablosu ve faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding gelir tablosu ve faaliyet raporu ve bilançosu ile ilgili açıklamada bulundu...

Tekfen Holding'in genel kurul toplantısı sonucu!

Tekfen Holding A.Ş. genel kurul toplantısı sonucu ve kar payı dağıtım tarihi ile ilgili bilgileri yayınladı...

Tekfen Holding’in 2012 yılı net kazancı yüzde 24 arttı!

Temelleri 1956 yılında atılan Tekfen Holding, taahhüt, tarımsal sanayi, emlak geliştirme ve diğer ana başlıkları altında faaliyet gösteren, 17.532 çalışanıyla, 38 şirket ve 7 iştirakten oluşan, halka açık bir şirketler topluluğudur

Tekfen Holding’in 2012 yılı finansal sonuçları açıklandı!

Temelleri 1956 yılında atılan Tekfen Holding, taahhüt, tarımsal sanayi, emlak geliştirme ve diğer ana başlıkları altında faaliyet gösteren, 17.532 çalışanıyla, 38 şirket ve 7 iştirakten oluşan, halka açık bir şirketler topluluğudur...

Tekfen Holding Samsun'da 3.2 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Tekfen Holding Samsun'da 300,25 milyon dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Söz konusu yatırımlar için T.C. Ekonomi Bakanlığı'ndan 03.04.2013 tarihi itibariyle "Büyük Ölçekli Yatırım" statüsünde Yatırım Teşvik Belgesi alınmıştır...

Mahmut Ünlü: Otoyol ve hastane ihaleleri dikkat çekiyor!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, otoyol ve hastane ihalelerinin dikkat çektiğini belirtti...

tekfen doha otoyol projesi Haberi

tekfen doha otoyol projesi

Katar Doha'da Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı.

Açılış törenine Katar Başbakanı Abdullah bin Nasır Al Sani, Türkiye Adalet Bakanı Yardımcısı Selahaddin Menteş, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Katar Başbakanı Bin Nasır, 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi El-Beyt ve Luseyl statları arasında bağlantı olması için otoyolun açıldığını söyledi.

2020'de açılması planlanan ancak bir yıl erken açılan El-Hur Otoyolu, 20 yerleşim bölgesi ve bazı ekonomi kuruluşlarının bulunduğu alanlardan geçiyor.

Doha El-Hur Otoyolu, Doha'nın kuzeyine doğru var olan otoyolun iyileştirmesi ile birlikte dokuz adet katlı kavşağın tasarım ve inşaatı ile 4 katlı kavşakların iyileştirilmesini içeriyordu.

FIFA'nın 2 Aralık 2010 tarihindeki oylamayla ev sahipliği hakkını Katar'a verdiği 2022 FIFA Dünya...