26 / 04 / 2024

Tekfen Holding görev değişimleri

Tekfen Holding görev değişimleri

64 yıldır faaliyet gösteren ve halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'te yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Tekfen Holding ilk 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Tekfen Holding tarafından yayınlanan 9 aylık ara dönem faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 döneminde elde ettiği hasılat 11 milyon 20 bin 384 TL oldu. 

Tekfen Holding 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Tekfen Holding tarafından yayınlanan ara dönem faaliyet raporuna göre; 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihlerinde Tekfen Holding'in hasılatı 7 milyon 421 bin 542 TL olarak belirlendi. 

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Tekfen Holding'te görev değişimi!

64 yıldır faaliyet gösteren ve halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'te yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Tekfen Holding yönetiminde görev değişimi!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda Dr. M. Ercan Kumcu Yönetim Kurulu Başkanvekili görevine atandı, Cansen Başaran Symes'in ise bağımsız üye olarak kurulda yer almasına karar verildi....

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net kar!

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekfen Holding 2019 yılı finanssal sonuçlarını açıladı. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Grup olarak kurumsal yapılanma, dijital dönüşüm ve yatırım anlamında başarılı bir yılı geride bıraktık" dedi..

Tekfen Holding 426.5 milyon TL kar dağıtacak!

Tekfen Holding, 2019 yılı kârından ortaklarına toplam 426 milyon 491 bin 600 TL brüt nakit kâr payı dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi olarak 27 Nisan 2020 tarihinin belirlenmesi hususlarını olağan genel kurul toplantısında görüşecek...

Tekfen Holding olağan genel kurul toplantısı 26 Mart'ta!

Tekfen Holding'in yıllık olağan genel kurul toplantısı 26 Mart 2020 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak...

Tekfen Holding, Türkiye İklim ve Su Liderleri arasında!

Tekfen Holding, Carbon Disclosure Project İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında derecelendirilerek Türkiye İklim ve Su Liderleri arasında yer aldı...

Tekfen Holding’den Azerbaycan’da 100 milyon dolarlık satın alma!

Tekfen Holding iştirakleri arasında yer alan TechInvestments LLC, 375 milyon ABD doları tutarında ödenmiş sermayeye sahip SOCAR Polymer Investments LLC’ye yüzde 10 hisseyle ortak olmak üzere, Bakü’da sözleşme imzaladı.

Tekfen Holding görev değişimleri Haberi

Tekfen Holding görev değişimleri

64 yıldır faaliyet gösteren ve halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'te olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Ekonomist'te yer alan habere göre, toplantıda alınan kararlar sonucunda 1995 yılından bu yana Tekfen Holding ve çeşitli Tekfen Grup şirketlerinin yönetim kurullarında görev alan Dr. M. Ercan Kumcu, Telfen Holding'in yönetim kurulu başkan vekili oldu. Bir önceki dönemde başkan vekilliği görevini sürdüren Osman Birgili ise görevine yöneti kurulu üyesi olarak devam edecek. 

Öte yandan bağımsız üye olarak görev yapan Çiğdem Tüzün'ün görev süresinin dolmasıyla yerine yine bir iş kadını olan Cansen Başaran Symes yönetim kuruluna girdi. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin iken Cansevil Akçağlılar ise başkan yardımcı olarak görev yapıyor. 

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net...