20 / 04 / 2024

Tekfen iletişim

Tekfen iletişim

Tekfen İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yer alan yazılı açıklamaya göre Tekfen Azerbaycan' da iki adet offshore platformu ve de köprüleri yapım işini aldı...

Tekfen Yönetim Kurulu üyeleri Rüşdü Saraçoğlu ve Şefika Pekin istifa etti!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Tekfen Yönetim Kurulu bağımsız üyelik görevlerinde 6 yıllık süreleri dolacak olan Rüşdü Saraçoğlu ve Şefika Pekin istifa etti...

HEP Grand Homes iletişim!

HEP Grand Homes iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tekfen Gayrimenkul  imzasını taşıyan proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. 

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Tekfen İzmir iletişim!

İzmir Konak'ta hayata geçirilen Tekfen İzmir projesinde satışlar 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje ofis ve rezidans bloğu ile alışveriş merkezinden oluşuyor. Tekfen İzmir iletişim bilgileri...

Tekfen Hep İstanbul satış ofisi iletişim!

Tekfen Hep İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen proje Tekfen Emlak Geliştirme İmzası taşıyor ve proje 1424 daireden oluşuyor.

Tekfen Hep İstanbul iletişim!

Tekfen Hep İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen Hep İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor.

Hep İstanbul projesi iletişim bilgileri!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul projesinde toplam 1.424 adet konut yer alıyor. Hep İstanbul projesi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Esenyurt Hep İstanbul iletişim bilgileri!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Tekfen Hep İstanbul Evleri, Esenyurt' la buluşuyor. Esenyurt Hep İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje 2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Tekfen Hep İstanbul iletişim!

Tekfen Hep İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede satışlar başladı.

Tekfen Hep İstanbul Esenyurt iletişim!

Konutların yalnızca Tekfen çalışanlarına özel olarak ön satışa sunulduğu Tekfen Hep İstanbul Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 359 37 01. Proje, İstanbul Esenyurt'ta yaşama geçiriliyor...

Tekfen Esenyurt Projesi iletişim! Ön talep süreci 2014'ün ilk çeyreğinde başlıyor!

Tekfen Esenyurt Projesi iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Tekfen Esenyurt projesindeki daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Tekfen iletişim Haberi

Tekfen iletişim

Tekfen İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.'nin (Tekfen İnşaat) içinde bulunduğu ATA Konsorsiyumu (AMEC - Tekfen - Azfen), Azerbaycan'da gerçekleştirilen Şah Deniz 2. Faz yatırımları kapsamında BP Exploration (Shah Deniz) Ltd. ile imzaladığı sözleşme ile toplam ağırlığı 26.442 ton olacak olan iki adet offshore platformun ve bunlara ilişkin bağlantı köprüsünün imalat, yapım ve teslim işlerini üstlenmiştir. İşin yapım süresi, sözleşmenin yürürlüğe girmesinden itibaren 42 ay olarak öngörülmüştür. Projenin toplam bütçesi yaklaşık 975 milyon Amerikan Doları olup, Azfen şirketindeki ortaklık payı ile beraber Tekfen İnşaat'ın projedeki toplam payı yaklaşık 496  milyon Amerikan...