19 / 04 / 2024

Tekfen İnşaat yurtdışı projeleri

Tekfen İnşaat yurtdışı projeleri

2015’te Avrupa Oyunları, 2017’de İslam Dayanışma Oyunları, 2020 yılında ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 4 önemli maçına ev sahipliği yapacak Azerbaycan’ı tarihinin en önemli organizasyonlarına Türk şirketler hazırlanıyor

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solid Yurtdışı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Han Yurtdışı Ve Yurtiçi İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Tekfen İnşaat Kazakistan’da 185 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat’ın Kazakistan’da faaliyet gösteren iştiraki GATE İnşaat,  Tengiz Sahası’nda yapımı süren “Gelecek Gelişim Projesi” (Future Growth Project) kapsamında bulunan 185 milyon dolarlık boru hattı projesinin ihalesini kazandı.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Tekfen İnşaat, 100 milyon dolarlık projeye tekrar başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, projeye yeniden başlıyor.

Tekfen, yarım kalan projesine yeniden başlıyor!

Irak’ın Basra bölgesindeki Rumaila Petrol Sahası’ndaki 100 milyon dolarlık projenin inşasına pandemi koşulları nedeniyle ara veren Tekfen İnşaat, yeni alınan kararla projenin kalan kısmı için ilave kapsamla yeniden işbaşı yapacak.

Tekfen Müteahhitlik Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekfen Müteahhitlik Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Taşkın tarafından kuruldu.

Tekfen İnşaat Katar’da 150 milyon dolara otoyol inşa edecek!

Tekfen İnşaat, portföyünü yeniledi. Şirket, Katar Bayındırlık İşleri İdaresi’nden (Ashghal) Al Khor Expressway Bağlantı Yolları İnşaatı işini 548 milyon Katar Riyali (yaklaşık 150 milyon Amerikan Doları) bedel ile kazandı.

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Tekfen İnşaat yurtdışı projeleri Haberi

Tekfen İnşaat yurtdışı projeleri



2015’te Avrupa Oyunları, 2017’de İslam Dayanışma Oyunları, 2020 yılında ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nın 4 önemli maçına ev sahipliği yapacak Azerbaycan’ı tarihinin en önemli organizasyonlarına Türk şirketler hazırlanıyor. Ülkenin en önemli spor kompleksi olan 68 bin kişi kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadyumu’nu üstlenen Tekfen İnşaat, aynı zamanda da bir başka şantiyede Azerbaycan’ın en yüksek binasını üstlendi. İki projeyi de aynı anda sürdüren Tekfen İnşaat, iki farklı dev yapıyı şubat ayının ilk günü teslim edecek.


'Guinness’te rekor kırılabilirdi'


Tekfen’in yurtdışında yaptığı ilk spor tesisi olan Bakü Olimpiyat Stadyumu, ilk kez 2015’te Bakü’de düzenlenecek Avrupa Oyunları’nın açılışına sahne olacak. 640.5 milyon dolara mal olan proje 24 ay olarak planlanan sürenin altında tamamlandı. 20 aya indirilen proje, UEFA Başkanı Michel Platini’nin deyimiyle “Guinness’e başvursaydınız rekor kırardınız”...