19 / 04 / 2024

Tekirdağ Kapaklı tesis ihalesi

Tekirdağ Kapaklı tesis ihalesi

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi'nde bulunan bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Tekirdağ Kapaklı parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Tekirdağ'da 20.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 20 milyon 841 bin 940 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut Kapaklı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Kapaklı İlçesi, Kapaklı Mahallesi'nde yer alan 5 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ ile Emlak Konut'tan karşılıklı arsa satışı!

TOKİ Beşiktaş Ortaköy'deki ve Başakşehir Kayabaşı'ndaki arsasını toplam 290 milyon 305 bin TL bedel ile Emlak Konut'a sattı. Emlak Konut da Tuzla Orhanlı'daki ve Tekirdağ Kapaklı'daki arsalarını TOKİ'ye toplam 273 milyon 362 bin 813.42 TL'ye sattı...

Tekirdağ Kapaklı tesis ihalesi Haberi

Tekirdağ Kapaklı tesis ihalesi

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde tesisi yapımına karşılık 25 yıl süre ile işletilmesi ve süre sonunda Kapaklı Belediyesine bedelsiz devredilmesi işini ihale edecek. 

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığından:

1. İşin Konusu: İlçemiz İkizgöller A tipi Mesire alanında vaziyet planına, uygulama projelerine, intifa (kullanım) hakkı şartnamesi ve teknik şartnamede ayrıntıları belirtilen hususlara uygun olarak tüm alanların düzenlenmesi, yapı, tesis ve donatıların yapılması, amaçları doğrultusunda 25 yıl süre ile işletilmesi ve süre sonunda Kapaklı Belediyesine bedelsiz devredilmesi işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapaklı Teklif Usulü ile ihale edilecektir.

2. İntifa (kullanım) Hakkı Tesisi;

İli                                               :  Tekirdağ

İlçesi  ...