19 / 04 / 2024

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 4 gayrimenkul satılıyor! 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 4 gayrimenkul satılıyor! 765 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Marmaraereğlisi Belediyesi 4 adet arsa satıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Marmaraereğlisi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'ın iki ilçesi için son dakika arazi toplulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tekirdağ Marmaraereğlisi ve Çorlu ilçelerinde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Marmara'da üç fay peş peşe deprem yaratabilir!

Prof. Dr. Doğan Perinçek, meydana gelen depremleri ve etkilerini anlattı. Perinçek, "Marmara’da üç fayın peş peşe deprem yaratması olasılık. Bu üç ayrı depreme acaba İstanbul veya Tekirdağ hazır mı?" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Marmara Ereğlisi'ndeki 5 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Marmara Ereğlisi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. 

Beklenen İstanbul depreminde tahminler değişiyor!

1-7 Mart Deprem Haftası'nda Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, "İki tane deprem olacak. Bir tanesi Küçükçekmece önünde. Bir tanesi de Marmara Ereğli'sinin önünde" dedi.

Tekirdağ'da 90 bina ile 7 okula yıkım kararı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın Marmara'da büyük depremin Tekirdağ'da olacağını öne sürmesinden sonra şehirde vatandaşlar arasında tedirginlik yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 90 binada ve 7 okulda yıkım kararı alındı.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Prof. Şener Üşümezsoy’dan deprem açıklaması!

Marmara Ereğli’sinde bugün gerçekleşen deprem sonrası beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, bugünkü  depremin Silivri-Tekirdağ fay hattında olduğunu söyledi.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki Haberi

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki

TOKİ'nin Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy'de hayata geçirdiği 232 konutluk alt gelir grubu projesindeki 4 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. 


Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki  projesinde başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Marmara Ereğli şubesi aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Marmara Ereğli Şubesi olacak. 


2+1 olarak tasarlanan Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki projesinde dairelerin fiyatları 78 bin lira ile 81 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Satış duyurusu için tıklayın





Önerilen Bağlantı :