20 / 04 / 2024

tekirdağ merkez tarihi ev

tekirdağ merkez tarihi ev

Tekirdağ merkezde bulunan ahşap tarihi evler bakımsızlıktan dolayı yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Ayakta kalmaya çalışan çok sayıda tarihi ev, kapısı açık, camları kırılmış, tahtaları sökülmüş ve sadece ana kirişler üzerinde zamana karşı direniyor..

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Türkiye Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısının yapılacağı gün merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Euro'nun sonu mu geliyor? Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte!

Son dakika bilgisine göre Avrupa Merkez Bankası'nın ekonomik yavaşlama ve enerji krizinden dolayı zor durumda olduğu belirtildi. Bu durum akıllara Euro'nun sonu mu geliyor sorusunu akıllara getirdi. Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte mi?

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Merkez Parmakören son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi!

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi ne zaman? 

TOKİ Elazığ Merkez kura tarihi 2021!

TOKİ Elazığ Merkez kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez kura tarihi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tekirdağ'da tarihi evler restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan tarihi binaları restore ederek kültür varlığını korumaya devam ediyor. 

Tekirdağ'daki tarihi yapılar restore ediliyor!

Tekirdağ'da Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi ev ile Marmaraereğilisi ilçesindeki Konstantin Evi'nin restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı. 

Tekirdağ'daki tarihi binalar restore ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi binaları restore ediyor...

TOKİ Aksaray Merkez 372 konut kura tarihi 2020!

TOKİ Aksaray Merkez 372 konut kura tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Aksaray kuraları ne zaman çekilecek? Aksaray TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

Tarihi Çalıkuşu konağı kül oldu!

Reşat Nuri Güntekin’in, Türk edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan ‘Çalıkuşu’nu kaleme aldığı Tekirdağ’daki tarihi konağın yanması “Neden sahip çıkamıyoruz” tartışmasını başlattı…

tekirdağ merkez tarihi ev Haberi

tekirdağ merkez tarihi ev


Tekirdağ’da bulunan tarihi evler adeta kaderleriyle baş başa bırakıldı.


Tekirdağ merkezde bulunan ahşap tarihi evler bakımsızlıktan dolayı yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ayakta kalmaya çalışan çok sayıda tarihi ev, kapısı açık, camları kırılmış, tahtaları sökülmüş ve sadece ana kirişler üzerinde zamana karşı direniyor. Çökme tehlikesi ile karşı karşıya kalan evler mahalle sakinleri ve çevrelerinden geçenler için de büyük risk oluşturuyor.


Mahalle sakinleri tarihi evlerde her an çökme tehlikesi olduğunu, evlerin yanlarından korku içinde geçtiklerini ve atıl durumda olan evlerin madde bağımlıları tarafından kullanıldığını belirtti.



Ajans...