20 / 04 / 2024

tekirdağ şeker fabrikasının satışı

tekirdağ şeker fabrikasının satışı

29 Mart'ta satış ihalesi duyurulan Tekirdağ'daki şeker fabrikasının ihalesi iptal edildi. İptal ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Konya Cihanbeyli Şeker Fabrikası'nda imar planı resmen onaylandı! 

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde kurulacak olan Konya Şeker Fabrikası'nın imar planı bakanlık tarafından onaylandı. 

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Şeker fabrikası acil personel arıyor! KPSS şartı aranmıyor! Hemen başvurun yarın işe başlayın!

Şeker fabrikalarının personel alımlarını bekleyenlere müjde. Alımlar başladı. İşte istenilen şartlar!

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Niğde Bor Şeker Fabrikası'nın arazisi satılıyor mu?

Bor Şeker Fabrikasının özelleştirme ihalesine girmeyen bir firmaya devredildiği iddiası ve Fabrika arazisinin, bu firmaya satışa çıkarılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Bor Şeker Fabrikası'ndaki özelleştirme meclis gündemine taşındı!

Bor Şeker Fabrikasını satın alan firmanın özelleştirme kapsamı dışında tutulan arazi ve binaları kullanılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Burdur Şeker Fabrikası'nın satış ihalesi iptal edildi!

Şeker-İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Mustafa Onay, Burdur Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

3 şeker fabrikasının satışı iptal!

Geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında ihalesi gerçekleştirilen fakat bir türlü devralınmayan Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının satışı iptal edildi.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

CHP’den şeker fabrikalarının kamulaştırılması için teklif!

Cumhuriyet Halk Partisi, satılan 13 şeker fabrikasının yeniden kamulaştırılması için hazırladığı yasa teklifini Meclis’e sundu. 

Kayseri Şeker devletin fabrikalarını satın aldı!

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, firmanın devletin fabrikalarını satın alıp büyüdüğünü anlattı.

Tekirdağ'daki şeker fabrikasının yeni ihalesi 19 Temmuz'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ İli, Muratlı İlçesi, Kurtpınar Mahallesi'ndeki şeker fabrikası özelleştiriliyor. 

tekirdağ şeker fabrikasının satışı Haberi

tekirdağ şeker fabrikasının satışı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarılan Tekirdağ'daki 21 bin 671 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün satış ihalesi iptal edildi. İptal ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlanda, "29 Mart 2018 tarih ve 30375 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ve son teklif verme tarihi 10 Nisan 2018 saat 14:00 olan Tekirdağ ili, Muratlı İlçesi, Kurtpınar Mahallesi 588 Ada ve 1 Nolu parselde bulunan 21 bin 671 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satış ihalesi şirketimiz tarafından iptal edilmiştir." ifadelerine yer verildi.


Tekirdağ'daki şeker fabrikası özelleştiriliyor!