16 / 04 / 2024

Teknik Yapı kampanya süresi

Teknik Yapı kampanya süresi

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'te sabitlediği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı.

Teknik Yapı'dan döviz bozan kampanya!

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

120 aylık ev taksitinin 30'u Teknik Yapı'dan!

Teknik Yapı ev almak isteyenler için büyük bir kampanya başlattı. Ev alırken peşinat ödemesinden sonraki 120 aylık taksitin ilk 30 ayını Teknik Yapı ödüyor. Ayrıca, alıcılara 0.99 vade oranı fırsatı sunuluyor.  

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim ara ödeme yok kampanyası!

Kamu bankalarının gayrimenkul piyasasını eski dinamiklerine kavuşturma çabasına destek veren Teknik Yapı yeni bir kampanya başlattı. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Teknik Yapı'dan yeni kampanya 2019!

Teknik Yapı, süper kampanya kapsamında yüzde 30'la yüksek mevduat faizinden daha fazla indirim sağlarken yüzde 0,98'le piyasadaki konut kredi faizinden daha düşük oranda vade farkı uyguluyor...

Teknik Yapı faiz kampanyası detayları!

Teknik Yapı faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında Teknik Yapı'nın 6 projesinden yüzde 0,98 faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

Teknik Yapı'dan 0,98 faiz kampanyası!

Teknik Yapı, toplam 6 projesinde yüzde 0,98 faiz kampanyası başlattı. Kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli...

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Kampanyaya göre yüzde 25 peşinde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.

Teknik Yapı'dan kazanç vakti! Yüzde 10 peşinat!

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanma Vakti kampanyasına Teknik Yapı'dan destek geldi. Kampanya ile yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Teknik Yapı kampanya süresi Haberi

Teknik Yapı kampanya süresi

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'te sabitlediği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Yüzde 1.10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı tüketiciyi destekleme kararı aldık. Kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak olanlar için vadesine göre faizi yüzde 0.25'e kadar indirdik ve bu oranı bayram sonuna kadar sabit tutacağız" dedi. Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini...