29 / 03 / 2024

Teknofest katılım şartları

Teknofest katılım şartları

TEKNOFEST 11 ile 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Katılım Varlık Kiralama'dan 3.9 milyonluk kupon ödemesi!

Katılım Varlık Kiralama TRDKTLME1815 ISIN kodlu kira sertifikasının 3 milyon 989 bin TL tutarındaki 3.dönem kupon ödemesini bugün yaptı.

Katılım Varlık Kiralama 36,6 milyonluk kira sertifikası sattı!

Katılım Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası hakkında açıklama yaptı.

Ziraat Katılım 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Bankası 250 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracını tamamladı. Banka  29 Mayıs 2015'ten bugüne kadar toplamda 2,45 milyar TL kira sertifikası ihraç etti...

Vakıf Katılım'dan 260 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, " 260 milyon liralık, nitelikli yatırımcılara yönelik kira sertifikası ihracımızı başarıyla tamamladı" dedi..

Katılım Varlık Kiralama 200 milyon TL kira sertifikası sattı!

Katılım Varlık Kiralama tarafından 200 milyon TL tutarlı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı. 

Ziraat Katılım konut faizini yüzde 0,98’e düşürdü!

Ziraat Katılım, 10 yıla kadar olan vadelerde indirime giderek konut finansman oranını aylık yüzde 0,98'e çekti...

Vakıf Katılım konut kredi faizini yüzde 0,98'e çekti!

Vakıf Katılım 500 bin TL'ye kadar olan 120 aylık konut finansmanı için aylık kar oranını yüzde 0,98'e çekti...

Katılım Varlık Kiralama 200.1 milyonluk kira sertifikası sattı!

Katılım Varlık Kiralama 200 milyon 100 bin TL tutarlı  kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı.

Ziraat Katılım 500 milyon dolar kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 500 milyon dolar tutarındaki ihraç tavanı içerisinde kalmak kaydıyla kira sertifikaları ihraç başvurusu SPK tarafından olumlu karşılandı.

Ziraat Katılım 100 milyonluk kira sertifikası 2. geri ödemesini yaptı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından 100 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının anapara ve 2. getiri ödemesi gerçekleştirildi.

Katılım Varlık Kiralama 4.4 milyonluk kar payı ödedi!

Katılım Varlık Kiralama 100 milyon TL nominal değerli kira sertifikasının 4 milyon 482 bin TL'lik kar payı ödemesini yaptı.

Katılım Varlık Kiralama 3.9 milyon TL'lik kar payı ödemesi yaptı!

Katılım Varlık Kiralama 100 milyon TL nominal değerli kira sertifikasının 3 milyon 989 bin TL'lik kar payı ödemesini yaptı.  

Teknofest katılım şartları Haberi

Teknofest katılım şartları

TEKNOFEST açıklamasına göre, ilk defa geçen yıl düzenlenen ve 550  binden fazla ziyaretçisiyle dünyanın en büyük ikinci havacılık etkinliği olan  TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre festival kapsamında bu yıl da Uçan Araba Tasarım Yarışması, Sürücüsüz  Araç Yarışması ve Roket Yarışması gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. 

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık  oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan  kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında, gençlerin geleceğin  teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için 15 farklı kategoride  teknoloji yarışmaları düzenleniyor. 

Kazanan takımlara toplamda 2 milyon TL’nin üzerinde ödülün verileceği  teknoloji yarışmalarına başvurular, www.teknofestistanbul.org adresi üzerinden  yapılabilecek.

Dünyanın en hızlı araçları TEKNOFEST İstanbul'da...