26 / 04 / 2024

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak Teknofest için tarih belli oldu!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak Teknofest için tarih belli oldu!

TEKNOFEST 11 ile 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 



TEKNOFEST açıklamasına göre, ilk defa geçen yıl düzenlenen ve 550  binden fazla ziyaretçisiyle dünyanın en büyük ikinci havacılık etkinliği olan  TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre festival kapsamında bu yıl da Uçan Araba Tasarım Yarışması, Sürücüsüz  Araç Yarışması ve Roket Yarışması gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. 

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık  oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan  kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında, gençlerin geleceğin  teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için 15 farklı kategoride  teknoloji yarışmaları düzenleniyor. 

Kazanan takımlara toplamda 2 milyon TL’nin üzerinde ödülün verileceği  teknoloji yarışmalarına başvurular, www.teknofestistanbul.org adresi üzerinden  yapılabilecek.

Dünyanın en hızlı araçları TEKNOFEST İstanbul'da yarışacak!


Geri Dön