18 / 04 / 2024

Teknoloji koleji açılışı

Teknoloji koleji açılışı

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Cep telefonu ve elektrik cihaz üreticisi Reeder Teknoloji, halka açılıyor. Cep telefonu ve elektrik cihaz üretimi gerçekleştiren şirket, halka arzdan sağlayacağı geliri yeni yatırımlarda kullanmayı planlıyor. Şirket 13-15 Eylül tarihleri arasında borsada talep toplayacak.

Teknoloji ve yazılımda deneyimli ve uzman insan kaynağı aranıyor!

Teknoloji ve yazılım son yılların en hızlı büyüyen sektörlerinden birisi ancak istihdam açığı nedeniyle  şirketler sıkıntılı günler yaşıyor. Yüksek maaşlara rağmen şirketler uzman yazılımcı bulmakta zorlanıyor.

Mustafa Varank: Ülkemizde aynı anda 40 fabrika açılıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Tüm dünyada yatırımların kesildiği böylesine bir konjonktürde, ülkemizde 40 fabrika aynı anda açılıyor. İşte bu Türk sanayicisinin, Türk ekonomisinin başarısıdır." diye konuştu.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

BM Teknoloji Bankası yarın Gebze'de açılıyor!

En Az Gelişmiş Ülkelerin (EAGÜ) teknoloji açığını kapatarak dönüşümlerini hızlandırması beklenen Teknoloji Bankasının resmi açılış töreni yarın Gebze'de gerçeklecek...

ENKA, yazılım şirketiyle Avrupa'ya açılıyor!

Enka Şirketler Grubu'nun yazılım şirketi ENKA Systems, Avrupa'ya açılıyor. Şirket, dev şantiyeleri yöneten grupların yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere geçen yıl kurulmuştu. ENKA Systems, dünya çapında yazılımlar üreten bir teknoloji şirketi olmayı hedefliyor.

Manisa Çözüm Koleji açıldı!

Manisa Çözüm Koleji hizmete açıldı, gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Kartal Mektebim Koleji açıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Mektebim Koleji’nin açılışını yaptı. Başkan Altınok Öz ve Mektebim Koleji Genel Müdürü Faruk Tatar açılış öncesi sınıfları dolaştı...

Teknoloji koleji açılışı Haberi

Teknoloji koleji açılışı

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. Açılan liseye İstanbul Teknik Üniversitesi destek veriyor. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre; ülkenin teknolojide atılım yapması için sadece bu konuya odaklı, uygulamalı eğitim veren teknik liselere ihtiyacı olduğunu belirten Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile protokol yapıp üniversitenin desteğini aldı.

Bayraktar, VTK Vatand Teknoloji adıyla 4'ü İstanbul'da, diğer 3'ü Ankara, Kocaeli ve Bursa'da olmak üzere toplam toplam 7 teknik okul açmayı plandıklarını söyledi. İlk lise 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde faaliyete başlayacak olan VTK Vatanda Teknoloji Koleji Atakent Kampüsü. Teknoloji eğitimleri şimdilik 5 alanda veriliyor; Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilebilir Enerji Teknolojileri.

VTK Vatan Teknoloji Koleji'nde eğitimler 10. sınıftan itibaren uygulamalı olarak...