25 / 04 / 2024

Mamak Yeni Bilim Amerikan Kültür Koleji açıldı!

Mamak Yeni Bilim Amerikan Kültür Koleji açıldı!

Yeni Bilim Amerikan Kültür Koleji, Mamak Çağlayan Mahallesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Ankara’da 4, Mamak’ta ilk şubesi açılan kolejin açılış törenine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de katıldı...




2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete başlayacak olan Yeni Bilim Amerikan Kültür Koleji, Mamak Çağlayan Mahallesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Ankara’da 4, Mamak’ta ilk şubesi açılan kolejin açılış törenine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkan vekili Erdal Ak, Mamak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, Amerikan Kültür Kolejleri Markalar Birliği Başkanı Halil Çil, Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yıldız, kurucular Emine Demirel Aksoy, Metin Bozkurt, kurum müdürü Mustafa Ödkem, veliler ve öğrenciler katıldı. Kolejin açılış töreninde konuşan Akgül, “Ticarette yapılan yatırım kar için yapılır ancak eğitim devreye girince o yatırım onurlu bir yatırım olur” dedi.



Amerikan Kültür Koleji Mamak’ta Merhaba Dedi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni  Ankara  Üniversitesi seğmen ekibinin gösterisiyle devam etti. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren yönetim kurulu başkanı Yıldız, en büyük yatırımın insana olan yatırım olduğunun altını çizerek, amaçlarının donanımı yüksek onurlu bireyler yetiştirmek olduğunu kaydetti. Kolej kurucularına marka olarak teşekkür ettiklerini belirten Markalar Birliği Başkanı Çil de, iyi ve güzel öğrenciler yetiştirilmesi temennisinde bulundu. Kolejin kurucularına Mamak’a güzel bir eğitim kurumu kazandırdıkları için teşekkür eden Akgül, “Yaklaşık bir yıla yakın süren çalışmaların neticesinde böyle güzel bir eğitim kurumu bölgemize kazandırıldı. Temennimiz, okulun emektarları, kurucuları burada çok güzel işler yaparlar ve vatana millete öğrenciler yetiştirirler. Mamak’a Amerikan Kültür Koleji gibi eğitimde ayrı bir markanın gelmesi bizler için ayrıca bir mutluluk, gurur vesilesi oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından kurum yetkilileri ve kolej anasınıfı öğrencilerinden Uygar Güneş Gürdere ile birlikte açılış kurdelesini kesen Akgül, koleji gezerek incelemelerde bulundu.



Mamak Belediyesi


Geri Dön