24 / 04 / 2024

teknoloji köprüsü

teknoloji köprüsü

MIT Media Lab Changing Places Direktörü Kent Larson akıllı şehirleri anlattı. Larson, "Şehirlerdeki yaşam alanları insanların tüm ihtiyaçlarını 10 dakikalık yürüme mesafesinde karşılayacakları kompakt bir sistem olacak" dedi...

Çanakkale 1915 Köprüsü dönüm noktası olacak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımını üstlenen ortak girişim grubu şirketlerinin yöneticileri, teknoloji transferi ve yapıma ilişkin deneyimin zenginleştirilmesinde bu köprünün Türkiye için dönüm noktası olacağı görüşünde birleşti.

Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü incelendi!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Sağlık Bakanı, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü Nisan 2016'da açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bu yıl açılacak!

Çoğunluğu Türk mühendislerden oluşan bir ekip tarafından inşa edilecek, yüksek mühendislik ve teknoloji ürünü 3. Boğaz Köprüsü (Yavuz Sultan Selim Köprüsü) üzerinden 8 şeritli karayolu ve 2 şeritli tren yolu aynı seviyede geçecek.

Körfez Köprüsü'den 2016 Mart sonunda geçilmesi planlanıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Işık 2016'nın mart ayının sonunda köprüden geçiş yapılmasının planlandığını söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta tamamlanacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Işık, ''İnşallah Mart ayının sonunda araçlarla geçmeyi ümit ediyoruz'' dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta bitecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.Işık, yılbaşında köprü üzerinden şantiye araçlarının geçmeye başlayacağını vurguladı.

İzmit Körfez Köprüsü'nden 2016 Mart sonunda geçilmesi planlanıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Dilovası ilçesinde, Otoyol A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Nebil Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Fikri Işık,Körfez Geçiş Köprüsü’nün inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Işık, köprü ayağının bulunduğu Dilovası ilçesinde, köprü hakkında bilgi topladı.

İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfezi’ne yapılan Geçiş Köprüsü’nün son halini yayımladı. İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali...

teknoloji köprüsü Haberi

teknoloji köprüsü

Avea ile Massachusetts Institute of Technology (MIT) arasında kurulan "Teknoloji köprüsü" kapsamında İstanbul'a gelen MIT Media Lab Changing Places Direktörü Kent Larson ve Mobile Experience Lab Direktörü Frederico Casalegno "Şehirlerin İnovatif Teknolojilerle Dönüşümü"nü anlattı.

Avea'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen "AveaLabs İnovasyon Günleri" kapsamında düzenlenen "Şehirlerin İnovatif Teknolojilerle Dönüşümü" konferansına, "Louis I. Kahn: Unbuilt Masterworks" adlı kitabı The New York Times Book Review tarafından 2000 yılının en iyi 10 mimarlık kitabı arasında gösterilen MIT Media Lab Changing Places Direktörü Kent Larson ve Mobile Experience Lab Direktörü Frederico Casalegno konuşmacı olarak katıldı. Konferans öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Larson, akıllı şehir konsepti çerçevesinde Media Lab'de geliştirdikleri uygulamalardan bahsederek, gelecekteki akıllı şehirlerin nasıl olacağına değindi. Gelecekte evlerin daha fonksiyonel, arabaların ise katlanabilir olacağını belirten...