26 / 04 / 2024

Teknomilyarderler ada satın alıyor

Teknomilyarderler ada satın alıyor

Teknomilyarderler iş temposundan kaçmak için kimi zaman kendi adalarına, kimi zaman okyanus manzaralı malikanelerine gidiyor. Milyarderlerin en çok tercih ettiği yer ise Karayipler.

İş GYO, Profilo AVM'yi 989 milyon TL'ye satın alıyor!  

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2410 ada, 246 parselde yer alan 15 bin 963 metrekare alanlı Profilo Alışveriş Merkezi ile 9221 ada, 1 parseldeki 2 bin 686 metrekarelik gayrimenkulü satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Yalıkavak'taki 2 arsayı 370.4 milyon TL'ye satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yalıkavak Mahallesi'nde yer alan 645 ada 33 parsel ile 645 ada 39 parsel numaralı taşınmazların satın alınmasına ilişkin protokol imzaladı. İşte ayrıntılar...

Dap Gayrimenkul, Kocaeli'de 4 arsa satın aldı!

Dap Gayrimenkul Geliştirme, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, 200 ada 37, 38, 39, 40 numaralı parsellerdeki arsaları satın almak üzere arsa sahibiyle bugün sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre, Dap Gayrimenkul, arsa üzerinde geliştirilecek projenin hasılatının yüzde 28'ini arsa sahibine ödeyecek. 

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

İş GYO Ömerli'de arsa satın aldı!

İş GYO'nun Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 no.lu parsel üzerinde kayıtlı 15.313,76 metrekare alana sahip arsadaki yaklaşık yüzde 67,2 oranındaki mülkiyet payının satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamam...

Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın aldı!

İtalya’yı esir alan koronavirüs salgını sonucunda Portekiz’den dönmeyeceğini açıklayan Cristiano Ronaldo ile ilgili çıkan haberler gündemde yer alırken ünlü yıldızın Portekiz sahilinde yer alan 'Ilha de fuzeta' isimli adayı satın aldığı iddia edildi.

Steve Jobs’un eşi Laurene ada satın aldı!

Kanserden hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs, Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan Antigua ve Barbuda Adası'ndan 60 milyon dolara çok önemli bir kara parçası satın aldı..

İşte dünyadaki satılık 5 ada!

Şehrin gürültüsünden yorulan ve artık yaşantısını huzurlu ve sessiz bir yerlerde geçirmek isteyenler ada satın alıyor. 

İtalyan öğrenciler ada satın almak istiyor!

İtalya'nın Mosso kentinden bir okulun öğrencileri 3 milyon euro toplayıp, ülkenin Sardinya adası yakınlarındaki Budelli adasını satın almayı ve bir gençlik adasına dönüştürmeyi planlıyor.

Kartal DKY Ada satış fiyatları!

Kartal DKY Ada satış fiyatları peşin alımlarda 350 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 2+1'den 3,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje DKY İnşaat imzası taşıyor.

Esentepe DKY Ada satılık!

Esentepe DKY Ada satılık dairelerin fiyatları peşin alımlarda 350 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesi 2018 yılının sonunda teslim ediliyor...

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi!

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi telefon numarası 444 9 359 olarak belirtiliyor. 4 blok halinde inşa edilecek projede 740 adet daire yer alıyor.

Teknomilyarderler ada satın alıyor Haberi

Teknomilyarderler ada satın alıyor

Biz yaz tatilinin planlamasını kış aylarında yapıp erken rezervasyonlarla daha ucuza getirmenin yollarını ararken, teknolojinin milyarderleri evleri, yatları, villalarıyla yazın tadını çıkarıyor. Çoğunlukla Karayipler’i tercih eden milyarderler, sadece villa ya da yat değil, ada satın alarak kafa dinliyorlar. Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in geçen yıl Havai’de 100 milyon dolara aldığı 3 bin dönüm arazisinde beyaz kumlu plaj ve şeker kamışı tarlası bulunuyor. Microsoft’un ortağı Paul Allen da tatili nerede geçirsem diye düşünmeyenlerden. Allen’ın birçok ultra lüks inziva köşesi var. Hatta Washington eyaletinde bir adası, Havai ve Cote d’Azur’da lüks malikaneleri bulunuyor. Net serveti 9.2 milyar dolar olan Google’ın CEO’su Eric Schmidt ise 72 milyon dolarlık Oasis adlı lüks yatı ile tatilinin bir bölümünü deniz üstünde geçiriyor. Yatın havuzu ve geceleri...