25 / 04 / 2024

Teknomilyarderlerin tatil tercihi neresi

Teknomilyarderlerin tatil tercihi neresi

Teknomilyarderler iş temposundan kaçmak için kimi zaman kendi adalarına, kimi zaman okyanus manzaralı malikanelerine gidiyor. Milyarderlerin en çok tercih ettiği yer ise Karayipler.

Kovid-19 salgını Kaş'ta ev kiralarını uçurdu!

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Hamit Demir'in tatil tercihi Güney Amerika!

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Turlara ilgi gösteren tatilcilerin tercihi kayak merkezleri oldu!

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

Yabancıların 'konutta' ilk tercihi Antalya oldu!

TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, TÜİK verilerine göre, 2013 yılı itibarı ile toplam 1 milyon 157 bin 190 adet konut satışının gerçekleştiğini yabancıların 'konutta' ilk tercihi Antalya olduğunu belirtti...

İstanbul dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde birinci oldu!

TripAdvisor’ın düzenlediği ‘" Travellers’ Choice 2014 " yarışmasında kullanıcılar en iyi destinasyonları seçti. Dünyanın en iyi tatil tercihleri listesinde bu yıl İstanbul birinci sıraya yerleşti...

Dünyanın en popüler tatil kentleri arasında İstanbul birinci oldu!

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Trip Advisor’ın her yıl milyonlarca turistin verdiği oylarla en popüler tatil kentlerini belirlediği ‘Gezginlerin Seçimi’ listesinde bu yılın birincisi İstanbul oldu...

Bebeğinizle ev konforunda bir tatil geçirmek ister misiniz?

Günlük ya da haftalık kiralanabilen evler sayesinde bebekli aileler hem rahat hem de ekonomik bir tatil geçirme fırsatı yakalıyor. Bebeğinizle ev konforunda bir tatil geçirmek ister misiniz?

Setur bu yıl 115 tatil günü için çeşitli seçenekler sunuyor!

Setur, 2014 yılının tamamındaki tüm resmi tatillere ve hafta sonu tatillerine ekstra indirimlerle onlarca tatil sunuyor. Setur'da Tatil Takvimi uygulaması yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor!

José Manuel Ortega Gil-Fournier Arjantin'de bu yıl 40 odalı bir otelle açılış yapmayı umuyor. Mendoza, ABD ve Avrupa'daki şarap bölgelerinin onlarca yıl gerisinden geldiği için Arjantin'in tatil bölgesi yatırımcıları cezbediyor...

Tatil için Nisan ayında ilk tercih Karadeniz oldu!

Tur şirketleri, alternatif olarak özellikle Karadeniz turlarına ve termal turizm hizmeti veren otellere bu sene yoğun ilgi gösterildiğini belirtiyor. Farklı tatil seçeneklerini düşünen ailelerin Nisan ayındaki tercihi ilk tercihi Karadeniz oluyor...

Smart Plaza'nın klima tercihi Mitsubishi oldu!

Smart Plaza'nın tercihi Mitsubishi Electric oldu. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, bu kez de dünyanın birçok ülkesinde benimsenen çevre dostu bina sertifikasına sahip Smart Plaza’nın çözüm ortağı oldu.

Maldivler Caprice Gold projesi! 99 Euro'ya tatil!

Maldivler Caprice Gold projesi bu yıl 25 Ekim'de hizmete açılıyor. Çeşitli ödeme kampanyalarının sunulduğu Maldivler Caprice Gold projesinde kişi başı tatil ücreti 99 Euro'dan başlıyor.

Teknomilyarderlerin tatil tercihi neresi Haberi

Teknomilyarderlerin tatil tercihi neresi

Biz yaz tatilinin planlamasını kış aylarında yapıp erken rezervasyonlarla daha ucuza getirmenin yollarını ararken, teknolojinin milyarderleri evleri, yatları, villalarıyla yazın tadını çıkarıyor. Çoğunlukla Karayipler’i tercih eden milyarderler, sadece villa ya da yat değil, ada satın alarak kafa dinliyorlar. Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in geçen yıl Havai’de 100 milyon dolara aldığı 3 bin dönüm arazisinde beyaz kumlu plaj ve şeker kamışı tarlası bulunuyor. Microsoft’un ortağı Paul Allen da tatili nerede geçirsem diye düşünmeyenlerden. Allen’ın birçok ultra lüks inziva köşesi var. Hatta Washington eyaletinde bir adası, Havai ve Cote d’Azur’da lüks malikaneleri bulunuyor. Net serveti 9.2 milyar dolar olan Google’ın CEO’su Eric Schmidt ise 72 milyon dolarlık Oasis adlı lüks yatı ile tatilinin bir bölümünü deniz üstünde geçiriyor. Yatın havuzu ve geceleri...