19 / 04 / 2024

teknosa da buzdolapları ne kadar

teknosa da buzdolapları ne kadar

Teknosa Samsung No Frost buzdolabına indirim yaptı. Peki, Samsung No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, kasım ayında binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlarla dolu çeşitli kampanyalar hazırladı. Kahve makinasından tablete, bilgisayardan bluetooth kulaklıklara kadar çok sayıda ürün avantajlı fiyatlardan tüketiciye sunulacak.

Teknosa’da Philips 4K UHD TV fiyatı resmen çakıldı! Philips 4K UHD TV, Teknosa’da dip fiyattan satışta!

Philips, son teknolojik özellikleri barındıran Ambilight TV 43PUS8108/62 4K UHD TV’yi Teknosa üzerinden satışa çıkardı. Bu ürünü dip fiyattan satışa çıkaran Teknosa da ürünün tüm teknik özellikleriyle fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün fiyatı Teknosa’da resmen dibi gördü!

Teknosa, yaz boyu serinlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör, Teknosa’da 1.034 TL’den satışa sunuldu.

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekti; Taksit oluyor mu?

Teknosa'da Apple iPhone 11 fiyatları dikkat çekerken alıcılar "taksit oluyor mu?" diye sordu. İşte detaylar...

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Teknosa'da!

Teknoloji devi Apple, eski modellerinden biri olan iPhone 11'i satıştan kaldırmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla tekrar satışa sunulmuştu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı stoklarla satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max yürek hoplatan indirimli fiyat etiketiyle BİM'den sonra Teknosa'da!

Türkiye'nin lider teknoloji pazarlarından Teknosa, iPhone 13 Pro Max'i internet sitesinde görücüye çıkardı. iPhone 13 Pro'nun Teknosa'da fiyatı ne kadar? İşte iPhone 13 Pro Max'in 7 Nisan 2023 itibarıyla özellikleri ve fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Satıştan kaldırılan iPhone 11 sınırlı stokla BİM, A101 Carrefoursa, Migros'tan sonra şimdi Teknosa'da! Sakın kaçırmayın!

Satıştan kaldırılan iPhone 11, inanılmaz bir fiyat etiketi ile sınırlı stokla BİM, A101 Carrefoursa, Migros'tan sonra şimdi Teknosa'da satışa sunuldu. Sakın bu kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Teknosa’da televizyonlar yüzde indirimli satılıyor. Seçili ürünler etiket fiyatından yüzde 50 düşerek satışta. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

teknosa da buzdolapları ne kadar Haberi

teknosa da buzdolapları ne kadar

Buzdolapları şüphesiz her mutfağın olmazsa olmazı olurken beyaz eşya alımında en çok  No Frost buzdolapları ilgi görüyor. Gıdalarınızın ömrünü uzamak istiyorsanız Samsung RL4323RBAS8 No Frost buzdolabı tam size göre. Eğer siz de bu buzdolabına sahip olmak istiyorsanız Teknosa' ya uğrayabilirsiniz.

Alttan donduruculu olan bu buzdolabı solo kullanım tipi özelliğiyle birlikte toplam 462 lt net hacime sahip. 4 adet soğutucu rafı olan bu buzdolabının aydınlatması da bulunuyor. Kapı açık uyarısı  sayesinde boşa enerji tasarrufunu önleyen Samsung RL4323RBAS8 No Frost buzdolabı ile gıdalarınız daima taze kalacak. 308 lt soğutucu hacmiyle A+ enerji sisteminden olan bu buzdolabı yılda 335 kWh enerji tüketiyor. Gri renk seçeneğiyle satışa sunulan Samsung RL4323RBAS8 No Frost buzdolabı 705 mm derinliğe, 1850 mm yüksekliğe, 700 mm genişliğe sahip...