26 / 04 / 2024

Teknosa iletişim ajansı Teknosa pr

Teknosa iletişim ajansı Teknosa pr

Desibel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren Teknosa'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve de gündem yönetimi desteği vermeye başladı. Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Teknosa iletişim ajansı Teknosa pr Haberi

Teknosa iletişim ajansı Teknosa pr

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lider şirketi TeknoSA'nın, yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu. desiBel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren TeknoSA'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve gündem yönetimi desteği vermeye başladı. 

desiBel Ajans'ın diğer müşterileri arasında Türk Telekom, Coca-Cola, Microsoft Türkiye, Digiturk, ING Bank, Imperial Tobacco, Amvvay, Huavvei, n11 .com, Boğaziçi Üniversitesi, The Boston Consulting Group, Varyap, Servier ilaç, Astaş Holding ve Tiryaki Agro da...