24 / 04 / 2024

Teknosa şırnak mağzası

Teknosa şırnak mağzası

TeknoSA, Şırnak’ın Cizre ilçesine açtığı mağazayla 81 il hedefini tamamladı. Genel Müdür Necil Oyman "14 yıl önce çıktığımız yolda, tüm Türkiye’ye teknoloji götürmeyi hedefledik, bugün bunu başardık" dedi.

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Eylül ayına sayılı günler kalırken, evlerde okul telaşı başladı. Aileler şimdiden mağaza mağaza dolaşıp çocuklarının okul ihtiyaçlarını en ucuz nereden karşılayabileceklerini araştırırken, Teknosa ve Akbank okula dönüş kampanyası ile velilere indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Teknosa'dan Grundig kampanyası! İkili alımda kahve makinesi hediye! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Günü'ne özel bir fırsat daha geldi. Dev teknoloji mağazası, Grundig marka iki beyaz eşyayı birlikte alanlara Türk kahve makinesi hediye ediyor. Peki, Teknosa'da Grundig Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Teknosa'da!

Teknoloji devi Apple, eski modellerinden biri olan iPhone 11'i satıştan kaldırmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla tekrar satışa sunulmuştu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı stoklarla satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Teknoclub üyelerine güzel haber! Teknosa'dan tam 2 bin 500 TL indirim! 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

Teknosa'dan Teknoclub üyelerini sevindiren haber geldi... Teknosa mağazaları ve teknosa.com'dan yapılan alışverişlerde 2 bin 500 TL'ye varan indirim uygulaması başladı. Peki, Teknosa indirim kampanyası hangi ürünleri kapsıyor? İşte detaylar...

Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirim: Fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini şimdi bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Teknosa mağazalarından veya online satış platformundan cihazlarını satın alabilirler.

Satıştan kalkan iPhone 11 uygun fiyat ile Teknosa'da! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...    

Teknoloji devi Apple'ın eski modellerinden olan iPhone 11, satıştan kaldırıldıktan sonra BİM, A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla satışa sunulmuştu. Şimdi de Teknosa mağazalarında satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A04S indirimli fiyatıyla Teknosa’da İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen teknoloji mağazası Teknosa, Samsung Galaxy A04S'e indirim uyguladı. Teknosa'da satışa çıkan Samsung Galaxy A04S ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch bulaşık makinesi en uygun fiyata Teknosa’da! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin çok sevilen teknoloji mağazası Teknosa, Bosch bulaşık makinesini özel fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, uygun fiyatıyla satışta olan Bosch bulaşık makinesi Teknosa’da ne kadar?  İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şırnak’ta terör mağduru 43 aile için konut kuraları çekildi!

Şırnak’ta çekilen kura ile terör mağduru 43 aile yeni konutlarına kavuştu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Şahin, sokağa çıkma yasağı sürecinde terör olayları sebebiyle konutları yıkılan, hasar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen evlerin kura çekimini yaptıklarını dile getirdi. 

Teknosa şırnak mağzası Haberi

Teknosa şırnak mağzası

SABANCI Grubu şirketlerinden teknoloji perakendecisi TeknoSA, Şırnak Cizre'de mağaza açarak 81 il hedefine ulaştı. Dünyada robot teknolojilerinin atası kabul edilen ve Leonardo da Vinci'ye ilham verdiği düşünülen Ebû’l İz İbni 

İsmail İbni Rezzaz El Cezeri’nin vatanı Cizre'deki mağazasıyla TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Cizre ile mağaza sayısı da 310’a çıktı. TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, "14 yıl önce çıktığımız yolda, tüm Türkiye’ye teknoloji götürmeyi hedefledik. Hedefe ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.


ONLINE'DA BÖLGENİN YILDIZI  


Teknosa'nın online sitesinin nüfusa göre en fazla Şırnak'tan ziyaret edildiğini kaydeden Oyman, "Bölgede çok ciddi potansiyel var. Şırnak, Hakkari, Mardin ve Tunceli, teknosa.com’u da en çok kullanan iller arasında. Şırnak ise online ziyaret artışında yüzde 2000'le bölgenin yıldızı oldu" dedi. Perakende...