26 / 04 / 2024

teknosa telefon indirimi

teknosa telefon indirimi

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Babalar Günü’nde ve karne döneminde özel hediye arayışına çıkanlara sürpiz indirimlerle geldi! İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan karne gününe özel Apple telefonlara dev indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan karne gününde çocukları sevindirecek hediyeler ile geldi! Apple, Samsung telefonlarda dev indirimler yaptı! Peki, Teknosa'da Apple telefonlar ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefonlarda inanılmaz fırsatlar şimdi başladı! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Babalar Günü'ne özel olarak akıll cep telefonlarında inanılmaz fırsatları şimdi başlattı! iPhone'dan Xiaomi'ye bir sürü çeşit var! Peki, Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! Hemen bakın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeline şimdi kaçırılmayacak dev bir indirim düzenledi. Bu indirimi hemen siz de yakalayın. Peki, Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyatı ne kadar? İşte Xiaomi Redmi Note 11 Pro 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Teknosa'da, sakın kaçırmayın!

Teknosa şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini çok uygun bir fiyatla indirimli olarak sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etsin! Stoklar bitmeden hemen yetişin...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

Samsung Galaxy S22'ye Teknosa'dan 3.100 TL'lik Babalar Günü indirimi!

Babalar Günü'nde Teknosa'dan özel bir teklif: Samsung Galaxy S22 için 3.100 TL indirim! Babalar Günü'nü kutlamak için mükemmel bir fırsat sunan Teknosa, Samsung Galaxy S22'yi oldukça cazip bir fiyatla sunuyor.

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra için müthiş bayram indirimi! Karşı konulamaz fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa'dan inanılmaz bir kampanya geldi! Teknosa, Samsung Galaxy S23 Ultra alımlarında Samsung Galaxy Watch5 indirimli şekilde satılacak. İşte bütün ayrıntılar...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Teknosa'dan uygun fiyatlı Oppo A55'e son dakika indirimi! Kampanya kısa süre sonra son bulacak!

Teknosa, bütçe dostu fiyatı ile ilgi çeken Oppo A55'e son dakika indirimi uyguladı. 100 adetle sınırlı olmak üzere başlatılan kampanya 26 Mart 23.59'da son bulacak.

Teknosa'dan akıllı telefon alana akıllı saat hediye kampanyası! 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Kampanya kapsamında Samsung Galaxy A23 6GB/128 GB Akıllı Telefon alana Samsung Galaxy Fit2 R220 Siyah Akıllı Bileklik hediye.

teknosa telefon indirimi Haberi

teknosa telefon indirimi

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Babalar Günü’nde ve karne döneminde özel hediye arayışında olan teknoloji severler için giyilebilir saatlerden akıllı telefonlara, kişisel bakım ürünlerinden notebooklara geniş bir ürün yelpazesinde cazip kampanya fırsatları başlattı.

Babalar Günü ile karne heyecanı yaşayan çocuklar için gerçekleştirdiği özel kampanyalar ile farklı hediye seçenekleri sunuyor. 17 ve 20 Haziran tarihlerinde geçerli kampanya kapsamında akıllı telefonlarda, akıllı saat ve bilekliklerde özel fırsatlar sunulurken, seçili marka akıllı telefonların yanında erkek bakım kitleri hediye ediliyor. Aynı zamanda tablet, notebook, TV’ler ve aksesuarlarda da özel fırsatlar var.

Kampanya kapsamında hem babalar hem çocuklar için, Huawei Matebook’ta yüzde 20 indirim ve hizmet paketi avantajı, Samsung tabletlerde yüzde 18 KDV indirimi, Asus marka seçili model notebooklarda ise 2...