25 / 04 / 2024

Tekzen diyabakırda mağazamı açtı

Tekzen diyabakırda mağazamı açtı

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Tekzen bölgedeki 10’uncu, Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz Cuma günü Ceylan Karavil Park AVM’de açtı.

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!

Perakende sektörünün lider markaları arasında yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, ''2009 yılında da ilk yurtdışı mağazamızı açarak global marka olma yolunda adım attık. Şu anda 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştık'' dedi.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Mücahit Demirtaş yaptığı açıklamada, "Hayırda yarışanların en önünde olmak dileği ve hedefiyle Milli Dayanışma Kampanyası'nda yer alacağız." ifadelerine yer verdi.

Tekzen 140. mağazasını Didim’de açtı!

“Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümesini sürdüren Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de açtı.

Fikirtepe mağdurları çadırda bayramlaştı!

İstanbul Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm mağdurları Kurban Bayramı’nı çadırda geçirdiler. 

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Tekzen, 2018'de 18 yeni mağaza açacak!

Tekzen yurt genelinde 53 ilde 122 mağazasıyla satış alanını 230 bin metrekareye çıkardı. Firma yurt dışında Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Tekzen 22 yıldır evleri güzelleştiriyor!

Yüzde 100 yerli sermayeli en yaygın ev güzelleştirme merkezi TEKZEN, bugün 53 ilde 120 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Tekzen’in yolculuğunu Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya anlattı.

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Caffe Nero, 50 mağazaya ulaştı!

Caffè Nero Group CEO’su Gerry Ford, “Türkiye bizim için çok özel, çünkü Caffé Nero olarak İngiltere dışındaki ilk yurtdışı mağazamızı 2007’de İstanbul’da açtık. Bugün İstanbul, İzmir, Ankara ve Yalova’da olmak üzere 50 mağazaya ulaştık." dedi.

Tekzen diyabakırda mağazamı açtı Haberi

Tekzen diyabakırda mağazamı açtı

Bu yıl 20’inci yaşını kutlayacak olan Tekzen’in, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde bulunan ikinci mağazasının açılışı nedeniyle bir tören düzenlendi. Açılış, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ve Bölge Müdürü Mehmet Seval’in katılımlarıyla gerçekleşti.  Tekzen Mağazalar Operasyon Müdürü Ekrem Erol, açılış sonrası mağaza hakkında bilgi verdi. Bölgedeki en büyük Tekzen mağazalarından birini açtıklarını belirten Erol, değişen konseptleri ile sadece erkeklere değil artık kadınlara da hitap ettiklerini söyledi. Diyarbakır’ın sürekli gelişen bir il olduğunu vurgulayan Erol, “Diyarbakır biliyorsunuz bizim büyük şehirlerimizden biri ve gerçekten sürekli büyüyen gelişen bir il. Geçen senelerde bu şehirde ilk mağazamızı açmıştık. Şimdiyse Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki mağazalarımızın en büyüklerinden birini Diyarbakır’da açıyoruz. Konseptimiz değişti; müşterilerimizin gelip...