18 / 04 / 2024

tekzen şube açtı

tekzen şube açtı

İstanbul'da daha önce Saklıcennet ve Merter'de şubesi olan Tekzen Yapı Market son şubesini Etiler'de açtı...

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısı İzak Hason Bodrum'da şube açtı...

Sinpaş Yapı Başakşehir'de 149.9 milyon TL'ye şube açtı! 

Sinpaş GYO Satış Müdürü Mehmet Doğan, Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi'ni açtı. 

Emlak Katılım Ankara’ya iki yeni şube açtı!

Yaklaşık bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Ankara’da Kızılay ve Sincan şubelerini hizmete açtı.

Little Caesars Tuzla’da yeni şube açtı!

Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışlarıyla sürüyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisiyle buluşturan Little Caesars, enfes lezzetlerini İstanbullularla daha fazla noktada bir araya getiriyor.

Crakers Pizza pandemiye rağmen beş yeni şube açtı!

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan ekonomik krize rağmen, gıda sektöründe hedeflerini tutturan Crakers Pizza 5 yeni şube açtı.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Ziraat Bankası Özbekistan Semerkant'ta şube açtı!

Ziraat Bankası dördüncü şubesini Özbekistan Semerkant’ta açtı. Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu açılışta konuşma yaptı. Müdür Çubukçu, Ziraat Finans Grubu'nun Özbekistan'daki yatırımlarına ve bankacılık sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Birikimevim Avcılar'da yeni şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Avcılar'da açtı...

tekzen şube açtı Haberi

tekzen şube açtı
Çoğu uluslararası organik sertifikalı ve kendi üretimi olan ürün çeşitliliğiyle İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış olan Tekzen Yapı Market Merter ve Saklıcennet'teki corner mağazalarına ek olarak Etiler'de şube açtı. Mağazada ev dekorasyonu dışında, özel bakım ürünleri, kokular, kremler gibi organik cilt vücut ürünleri de...