26 / 04 / 2024

Tel Abyad Hastanesi onarılacak mı

Tel Abyad Hastanesi onarılacak mı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Onarım ve altyapı çalışmaları kademeli olarak tamamlandıktan sonra Tel Abyad Hastanesi 75 yataklı olarak hizmete sunulacak." diye konuştu.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Hamid et-Tuhri: Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek!

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Tel Abyad Aşiret ve Kabileler Başkanı Hamid et-Tuhri yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek" dedi.

Tel Abyad'da Türkiye'nin restore ettiği okul hizmete açıldı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılmış Tel Abyad ilçesinde restorasyon ve onarım çalışmaları sona eren Şeyh Ahmet Yasin İlk ve Ortaokulu açıldı.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı.

Teröristlerin yıktığı Ermeni Klisesi'ni Türkiye onardı!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütü YPG/PKK’dan temizlenen Tel Abyad’da teröristlerin mevzi oluşturduğu ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi’nin temizlenip yeniden elden geçirildiği açıklandı.

Tel Abyad’daki Ermeni Kilisesi onarılıyor!

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad'da teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi'nin temizlenerek yeniden elden geçirildiğini bildirdi...

Türkiye'nin onardığı Tel Abyad Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Tel Abyad'da, teröristlerin kaçarken yaktıkları hastanenin onarımı Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırıldı.

Sağlık Bakanlığı Tel Abyad Hastanesi'ni onarıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Onarım ve altyapı çalışmaları kademeli olarak tamamlandıktan sonra Tel Abyad Hastanesi 75 yataklı olarak hizmete sunulacak." diye konuştu.

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ihalesi Nisan'da!

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Koordinatörü Hakan Şükür, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesinin ihalesinin Nisan ayının ilk haftası yapılacağını açıkladı

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi açılış töreni yapıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan'daki İstanbul Florence Nightingale Hastanesi açılış törenine katıldı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nisan'da yıkılacak!

İstanbul Şişli'de yer alan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yıkılıp yeniden inşa edilecek. Nisan ayında ilk kazma vurulacak...

TOKİ Erzincan İliç'te Devlet Hastanesi ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Erzincan İliç'te 10 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor. İhalede yer tesliminden itibaren 600 iş günü süresi veriliyor...

Tel Abyad Hastanesi onarılacak mı Haberi

Tel Abyad Hastanesi onarılacak mı

Sağlık Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında teröristlerden arındırılan Tel Abyad'da teröristlerin kaçarken yaktıkları hastanenin onarılması için çalışmalara başlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, onarım ve altyapı çalışmaları sonrası hastanenin 75 yataklı olarak hizmete sunulacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, YPG/PKK terör örgütünün bölgeden kaçarken yaktığı Tel Abyad Hastanesinin tadilatı ve tekrar kullanıma açılması için gerekli talimatı verdiğini söyledi. Hafta başında sınır hattındaki hastaneleri ziyaret ederek Barış Pınarı Harekatı'nda özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiklerini hatırlatan Koca, bu ziyaret sırasında Tel Abyad Hastanesi hakkında da detaylı bilgi aldıklarını belirtti.

Barış Pınarı Harekatı sayesinde bölge terörden temizlenirken örgütün sivillere verdiği zararın da gün yüzüne çıktığını belirten Bakan Koca, şöyle konuştu:

"YPG/PKK,...