25 / 04 / 2024

Tel Abyad kamu inşaatları

Tel Abyad kamu inşaatları

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Hamid et-Tuhri: Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek!

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Tel Abyad Aşiret ve Kabileler Başkanı Hamid et-Tuhri yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Suriye'nin yeniden imar için bir fon temin etmek" dedi.

Tel Abyad'da Türkiye'nin restore ettiği okul hizmete açıldı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılmış Tel Abyad ilçesinde restorasyon ve onarım çalışmaları sona eren Şeyh Ahmet Yasin İlk ve Ortaokulu açıldı.

Tel Abyad'daki kamu inşaatlarında son durum ne?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı sayesinde terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarını inceledi.

Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı.

Teröristlerin yıktığı Ermeni Klisesi'ni Türkiye onardı!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütü YPG/PKK’dan temizlenen Tel Abyad’da teröristlerin mevzi oluşturduğu ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi’nin temizlenip yeniden elden geçirildiği açıklandı.

Tel Abyad’daki Ermeni Kilisesi onarılıyor!

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad'da teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi'nin temizlenerek yeniden elden geçirildiğini bildirdi...

Türkiye'nin onardığı Tel Abyad Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Tel Abyad'da, teröristlerin kaçarken yaktıkları hastanenin onarımı Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırıldı.

Sağlık Bakanlığı Tel Abyad Hastanesi'ni onarıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Onarım ve altyapı çalışmaları kademeli olarak tamamlandıktan sonra Tel Abyad Hastanesi 75 yataklı olarak hizmete sunulacak." diye konuştu.

Kamu İhale Kurumu dokuz ayda 81,2 milyar liralık kamu alımı yaptı!

Kamu İhale Kurumu Başkanı Mahmut Gürses, Türkiye'de 2012'de 94,4 milyar lira kamu alımı yapıldığını belirten Gürses, bu tutarın, 2013'ün ilk dokuz aylık döneminde 81,2 milyar lira olarak gerçekleştiğini bildirdi....

Hüseyin Avni Mutlu Esenyurt'taki kamu yatırımlarını inceledi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenyurt ilçesinde inşaatı devam eden kamu yatırımlarını ve okulları yerinde inceledi. Mutlu, her yatırım noktasında vatandaşlarla da sohbet ederek onların dilek ve taleplerini dinledi...

Kamu İdarelerinde Uygulanacak Amortisman ve Tükenme Payı!

Genel Yönetim Kapsamındaki Kamu İdarelerinde Uygulanacak Amortisman ve Tükenme Payı Süre, Yöntem ve Oranlarına İlişkin Genel Tebliğ, 30 Aralık 2006 tarihinde 26392 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Vali Mutlu Tuzla'da kamu yatırımlarını inceledi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tuzla ilçesindeki kamu yatırımlarını denetledi. Vali Mutlu’nun programına eşlik eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İl Özel İdaresi bütçesiyle yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi...

Tel Abyad kamu inşaatları Haberi

Tel Abyad kamu inşaatları

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı'yla terörden temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde yapımı süren kamu inşaatlarında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Valiliğinin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Valilik bünyesindeki Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM), Tel Abyad'da yaşayan halkın refah seviyesinin yükseltilmesi amacıyla yoğun çalışma yürütüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden temizlenerek huzur ve güven ortamının oluştuğu Tel Abyad'da SUDKOM tarafından yapımı süren inşaat çalışmalarını inceledi.

Tel Abyad'da Emniyet Müdürlüğü, Nüfus ve Vergi Dairesi inşaatlarında incelemeler yapan Vali Erin, çalışmalar hakkında ilgililerden de bilgiler aldı. 

Türkiye'den yetkililerin gözetiminde devam eden inşaat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirten Vali Erin, yeni hizmet binalarının faaliyete girmesiyle Barış Pınarı bölgesinde kamusal hizmet alanlarında önemli bir adım atılmasının planlandığını vurguladı.

Vali...