20 / 04 / 2024

Tem Avrasya fiyat ve ödeme planı 

Tem Avrasya fiyat ve ödeme planı 

Fuzul İnşaat'ın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliyle Gaziosmanpaşa'da  hayata geçirdiği Tem Avrasya Konutları'nda fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kayaşehir Avrasya Konutları fiyat!

Kayaşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi 2020!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor...

Avrasya GYO'nun AVTUR'un sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 2,37-2,60-TL fiyat aralığından 375 bin 932 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti.  Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34-1,35-TL fiyat aralığından 4 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,33-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0,66 oldu!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,70-1,73 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 0,66 sınırına ulaştı.

Tem Avrasya fiyat ve ödeme planı  Haberi

Tem Avrasya fiyat ve ödeme planı 

Fuzul İnşaat imzası ile Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Tem Avrasya Konutları, 18 bin 621 metrekare arsa alanına sahip. Projede 17 ve 18 katlı 6 blokta toplam 612 konut ve 17 dükkanın yer alıyor. 

TOKİ ile hasılat paylaşım modeliyle inşa edilen Tem Avrasya'da 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Tem Avrasya'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Tem Avrasya ödeme planı 2018

Yüzde 50'si satılan Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projeden yüzde 10 peşinat verilerek daire sahibi olunabiliyor. Sınırlı sayıdaki daireler için Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim." kampanyası sunuluyor. 

Tem Avrasya konutlarında TOKİ güvencesi ile kampanya kapsamında 60 ay 0 faiz, 120 ay 0,45'den başlayan kredi avantajı da sunuluyor.

İki kıtayı birleştiren ve İstanbul’un can damarı...