25 / 04 / 2024

TEM Otoyolu bakım çalışmaları

TEM Otoyolu bakım çalışmaları

TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde bir süredir yürütülen bakım çalışmaları dolayısıyla D-100 karayolunda yoğunluk yaşanıyor

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmaları 10 Ekim'de!

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti Abant Kavşağı-Kaynaşlı arasının 10-24 Ekim tarihlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı çalışmaları ulaşımı aksatıyor!

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

TEM Otoyolu'nda üstgeçit yıkıldı!

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde seyreden bir kamyon, yan yoldaki Ispartakule sapağında Bizimevler Üstgeçidi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle üst geçidin büyük bölümü çökerken, olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

Elektrikte bakım kesintisine son!

TEİAŞ’ın Yapısının ve Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi'nin "Canlı Bakım Sisteminin Kurulması ve Uygulanması Aktivitesi" kapsamında Fransız RTE firmasıyla eğitim sözleşmesi imzalanarak, iletim hatlarının canlı bakımına yönelik faaliyetlere başlandı...

TEM Otoyolu bakım çalışmaları Haberi

TEM Otoyolu bakım çalışmaları

Karayolları Genel Müdürlüğü'nce TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde bir süredir yürütülen bakım çalışmaları dolayısıyla trafiğin yönlendirildiği D-100 karayolunda yoğunluk yaşanıyor. 

     TEM otoyolunun Körfez Kavşağı ile Gebze Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerin izolasyon ve asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle bu bölgedeki ulaşım, D-100 karayolundan sağlanıyor. 

     Çalışmalar dolayısıyla D-100 karayolunun İstanbul yönünde ilerleyen araçlar, Körfez ile Dilovası ilçeleri arasındaki kesimde yaklaşık 8 kilometrelik kuyruk oluşturdu. 

     Özellikle ağır tonajlı kamyon ve tırların D-100 karayolunu kullanmasının trafikteki yoğunluğu artırdığı, yavaş ilerleyen trafikte sürücülerin zor anlar yaşadığı görüldü. 

     Karayolundaki araç yoğunluğu nedeniyle zaman zaman maddi hasarlı kazaların meydana geldiği gözlendi. 

     Karayolları Genel Müdürlüğü'nce 1 Ekim Pazartesi günü başlatılan Körfez Kavşağı ile Gebze Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerin izolasyon ve asfalt yenileme...