19 / 04 / 2024

TEM Point avm

TEM Point avm

Sultangazi TEM Point Evleri daire fiyatları 278 bin liradan başlıyor. TEM Point Evleri projesi 2018 yılı Eylül ayında teslim ediliyor...

TEM Point ne zaman teslim?

TEM Point Sultangazi projesinde ev fiyatları 278 bin liradan başlıyor. 30 ay 0 faiz taksit imkanının sunulduğu TEM Point projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

Gül-Nata Sultangazi projesinin adı belli oldu: TEM Point!

İstanbul Sultangazi'de yıllardır çivi çakılmadan bekleyen AVM'nin arsasında 240 milyon TL yatırımla karma proje yapılacak. TEM Point adı verilen yeni projeye otel ve konut eklenecek.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Tem Point ödeme planı!

Tem Point ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sultangazi'de yükseliyor.

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı!

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Tem Point 2018 güncel fiyat!

Tem Point 2018 güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor...

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Tem Point Konutları 10 bin TL peşinatla!

Gül Proje tarafından Tem'in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Point projesinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor...

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Tem Point Sultangazi ödeme şekli!

Tem Point Sultangazi ödeme şekli kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazaya yer veriliyor...

TEM Point avm Haberi

TEM Point avm


1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı TEM Point Evleri projesi Nata Holding ve Gül Proje işbirliğiyle inşa ediliyor. TEM Point Evleri projesi 73 bin 409 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


TEM Point Evleri projesi İstanbul Sultangazi'de yükseliyor. 686 adet konutun yer aldığı TEM Point Evleri'nde AVM, otel ve hastane alanları da planlandı.



Sultangazi TEM Point Evleri daire fiyatları!


Sultangazi TEM Point Evleri daire fiyatları 1+0'larda 278 bin liradan, 2+1'lerde 533 bin liradan başlayarak değişiyor. TEM Point Evleri projesi Eylül 2018 yılında teslim edilecek.


TEM Point Evleri Sultangazi projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor. TEM Point Evleri'nde daireler 47 ila 239 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.



Adres : Yunus Emre Mah. Lütfü Aykaç Bulvarı...