19 / 04 / 2024

TEM Point ulaşım bilgileri

TEM Point ulaşım bilgileri

Tem Otoyolu'nun kenarında inşa edilecek TEM Point Rezidans satış ofisi henüz açılmadı. Gül Proje imzası taşıyan proje 75 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek.

TEM Point Gül Proje iletişim!

TEM Point Gül Proje iletişim için 0212 876 76 61 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Karma proje olarak tasarlanan projenin 114 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı.

TEM Point Evleri satılık!

TEM Point Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. TEM Otoyolu kenarında olan proje 5 blok halinde inşa edilecek.

TEM Point nerede?

TEM Point Konutları Gül Proje imzası ile hayata geçirilecek. İçerisinde 1+0'dan 4+1'e kadar kadar farklı daire seçeneği sunulan proje 75 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Peki TEM Point nerede inşa edilecek?

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

TEM Point'de ilk 50 daire satışta!

Gül Proje’nin Sultangazi’de hayata geçirdiği TEM Point projesinde ön satışlar başladı. İster oturma, ister yatırım amaçlı konut almak isteyenler için TEM Point’te ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Baş Yapı-Doğa Şehircilik ulaşım!

5 blok şeklinde inşa edilen proje toplam 36 bin metrekare alanda inşa edilecek. Basın Ekspres Baş Yapı-Doğa Şehircilik ulaşım bigisine göre TEM'e 5 dakika mesafede yer alıyor.

Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri!

4 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Toplam 11 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Esenyurt TEM 34 ulaşım!

Esenyurt TEM 34 ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt Kıraç bölgesinde yer alıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede dinlenme alanları, Teras Restaurant ve otopark bulunuyor.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Inİstanbul Gala Davutpaşa ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometreye kadar yükseliyor.

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri!

İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte Villaları ulaşım!

Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılması planlanıyor. Toskana Orizzonte Villaları ulaşım bilgisi kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

TEM Point ulaşım bilgileri Haberi

TEM Point ulaşım bilgileri

TEM Point 'in 114 bin metrekaresi konut alanı, 123 bin metrekaresi ticari alanı, 14 bin metrekaresi otel alanı için ayrıldı. 


TEM Point Rezidans satış ofisi henüz açılmadı. Toplamda 768 tane daireden oluşan proje Gül Proje tarafından hayata geçirilecek.


Gül Proje TEM Point 'in lansman tarihi henüz netlik kazanmadı. TEM Otoyolu'nun kenarında bulunan proje 75 bin metrekare arsa alanına sahip.


Ofis, AVM ve konutun yer alacağı TEM Point 'te 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 5 bloktan meydana geliyor. 


TEM Point Rezidans satış ofisi

Telefon: 0212 876 76 61

Web: www.gulproje.com.tr

Özge...