19 / 04 / 2024

tema istanbul ne kadar konut satıldı

tema istanbul ne kadar konut satıldı

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, KanturAkdaş Ortak Girişim Grubu'nun Atakent'te 24 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı Tema İstanbul projesinde 3 bin 531 konutun yüzde 85'i satıldı.

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Halkalı'da yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde satş süreci başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Peki Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi ne kadardan başlıyor?

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema İstanbul teslimlere gün sayıyor!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör projesi Tema İSTANBUL, ilk etabı olan Konut Bölgesi'nde dahi kırdığı rekorlarla gayrimenkul sektörüne hem referans oluyor hemde moral veriyor.

Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim?

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen Tema İstanbul Atakent Evleri’nde toplam 3531 adet daire yer alıyor. Peki Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Halkalı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor. Peki Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

tema istanbul ne kadar konut satıldı Haberi

tema istanbul ne kadar konut satıldı

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, KanturAkdaş Ortak Girişim Grubu'nun Atakent'te 24 ay gibi kısa bir sürede tamamladığı Tema İstanbul projesinde yaşam başlıyor. Projede 3 bin 531 konutun yüzde 85'inin satıldığını belirten Erhan Boysanoğlu, "Şu ana kadar toplam 3 bin 45 konut sattık. Temmuz sonunda yaşamın başlamasıyla geri kalan konutların satışının tamamlanmasını bekliyoruz"...