25 / 04 / 2024

tema istanbulun aldığı ödüller

tema istanbulun aldığı ödüller

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

İsfanbul Tema Park yarın açılıyor! 

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul, yarın kapılarını açıyor. Misafirlerinin sağlığını her şeyden önde tutan İsfanbul Tema Park, Covid – 19’a karşı aldığı tedbirlerle misafirlerinin huzur içinde, açık havada eğlenceye doyacakları güvenli bir ortam sağlayacak.

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Halkalı'da yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde satş süreci başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Peki Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi ne kadardan başlıyor?

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Tema İstanbul, bayramda konutlarını teslim etti!

Toplam 3 bin 531 konutu, 24 ayda tamamlayan Tema İstanbul, Ramazan Bayramı'nda konutların bir kısmını teslim etti. Projede toplam 1450 aile, yeni evlerinin anahtarlarını aldı

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

İnanlar Terrace Tema fiyat listesi!

İnanlar İnşaat Terrace Tema fiyat listesi kapsamında fiyatlar 460 bin TL 'den başlıyor. 416 dairenin yer aldığı Halkalı Terrace Tema projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Tema İstanbul'a Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi ödülü!

Türkiye’nin mega karma projesi Tema İSTANBUL’un sembol Satış Ofisi ve Peyzaj Düzenlemesi, gayrimenkul sektörünün en önemli değerlendirmelerinden “ International Property Awards ” da ödül aldı.

Tema İstanbul'dan ekonomiye 5.1 milyar dolarlık destek!

Tema İstanbul projesine yerli yabancı alıcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, 500 metrekarelik dev standı ile Emlak 2014 Fuarı'nda yerini aldı.

tema istanbulun aldığı ödüller Haberi

tema istanbulun aldığı ödüller


Mesa, Artaş, Kantur – Akdaş ortaklığıyla inşa edilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Property Awards – EPA) 6 kategoride ödül aldı.


Tema İstanbul Ortak Girişimi inşası ve satışı süren etabı Tema İstanbul Bahçe ve Tema World ile “Avrupa’nın En İyi Konut Projesi”, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi”, “Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı” ve “Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı Mimarisi” ödüllerini aldı. Ayrıca en iyi konut dalında 5 yıldız ödülüne layık görülen Tema İstanbul Bahçe projesi, Türkiye'yi Avrupa kıtasındaki benzer projelerle Avrupa'nın En İyi Konut projesi yarışması için jüri tarafından özel olarak davet edildi.

İKİ JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜYLE BAŞARISINI TAÇLANDIRDI


Dört kategoride ödül alan Tema İstanbul projesi, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisi...