23 / 04 / 2024

TEMA KONUT YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ nerede

TEMA KONUT YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ nerede

Tema Konut Yatırımları Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 9 Haziran 2016 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Tema İstanbul 2'de 6 günde 1000 konut satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen "Tema İstanbul 2’ projesi dahilinde 6 günde yaklaşık 3 milyar lira değerinde 1000 konutun satışı gerçekleşti. 

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Temaşehir Konya'nın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Temaşehir Konya'nın 37594 ada 5 parsel konut ve ticaret blokları ve 37595 ada 3 parsel ticaret alanlarının geçici kabul tutanağı onaylandı.

Temaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Temaşehir ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Emlak Konut, Temaşehir Konya'dan 39,3 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torkam İnşaat tarafından inşa edilen Temaşehir Konya projesindeki 64 bağımsız bölümü KDV dahil 39 milyon 279 bin 963 TL bedelle satın aldı...

TEMA KONUT YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ nerede Haberi

TEMA KONUT YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ nerede

Tema Konut Yatırımları Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Şişli'de kuruldu.


Tema Konut Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;A) İNŞAAT İŞLERİ 01) Yurt içinde ve yurt dışında ; Her nevi kentsel dönüşüm kapsamında bina, konut, prefabrik işyeri, fabrika binası, tatil sitesi, spor tesisleri, turistik tesisler, dinlenme ve eğlenme tesisleri, sanayi siteleri, otel, motel, okul, hastane, işhanı, sinema, tiyatro, opera tesisleri, petrol istasyonu, yol, köprü, yat limanı, tünel metro, içme suyu tesisleri, kanalizasyon, sulama tesisleri, baraj, gölet gibi her nitelikte ve özellikte yapıları ve diğer tesislerin inşaatını yapmak, bu konularda yapı taahhütlerinde bulunmak, kat karşılığı veya anahtar teslimi inşaatlar yapmak. 02) Şirket yapılmış veya yapılacak olan inşaatlar için imar kanunun ilgili 2982 sayılı muafiyetler yasasından faydalanabilmek için müracaat yapabilir, her...