16 / 04 / 2024

tema park resimleri

tema park resimleri

Temapark İstanbul Evleri projesinde Tema Mall AVM, Tema Plaza ve Tema World eğlence merkezi alanları yer alıyor. Temapark İstanbul Evleri'nin metrekaresi 3 bin 200 liradan başlıyor...

İstanbul Tema Park Evleri!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı ile Halkalı'da hayata geçirilen İstanbul Tema Park Evleri, 1,5 milyon metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor...

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

Vialand, Avrupa’nın en iyi 8. tema parkı seçildi!

Vialand, dünyaca ünlü tema parkları geride bırakarak 800 Tema Park arasından “Avrupa’nın En İyi 8’inci Tema Park’ı” seçildi.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Vialand Tema Park sezona yeni yatırımlarla girdi!

Vialand Tema Park, bu sezon 1 milyon TL yatırımla yapılan Adventureland, 8 milyon TL yatırımla kurulan Jungle Park ile 50 milyon TL'yi aşkın yatırım değerine ulaştı.

Vialand Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı seçildi!

Türkiye'nin önde gelen tema parkı olan ve 2.5 yıl önce kapılarını açan Vialand, "Avrupa'nın En İyi Beşinci Tema Park'ı" seçildi.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Disneyland'lere Star Wars tema parkı kuruluyor!

Amerikalı yapım şirketi Disney California ve Florida'da bulunan Disneyland'lerde 14 dönümlük arazi üzerine 2 adet Star Wars tema parkı inşa etmeye başladı.

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Tuzla ViaSea tema parkı açıldı!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatınmı ViaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı. Şirket yetkilileri eğlencenin Tuzla ViaSea'da bayram boyunca devam edeceğini söyledi.

Tuzla ViaSea tema parkı hizmete açıldı!

İçerisinde bulunan 20 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen, Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı VıaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

İstanbul Tema Park ulaşım!

İstanbul Tema Park ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Halkalı Tema İstanbul projesinde daire fiyatları 300 bin lira ile 1 milyon 39 bin lira arasında değişiyor...

Vialand çalışanlarına Tema Park biletleri yüzde 50 indirimli!

VIALAND, 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü AVM mağaza çalışanları ile birlikte kutluyor. Bu özel günde VIALAND AVM’deki tüm mağazaların çalışanları 3 gün boyunca Tema Park biletini yüzde 50 indirimle alabilecekler

tema park resimleri Haberi

tema park resimleri


Temapark İstanbul Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçiriliyor. Temapark İstanbul Evleri projesinde Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle inşa ediliyor.


Temapark İstanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Temapark İstanbul Evleri projesinde daireler 53 metrekare ile 141 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Temapark İstanbul Evleri Halkalı projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlayarak yükseliyor. Temapark İstanbul Evleri projesi 1,5 milyon metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Temapark İstanbul Evleri tanıtım ofisi ile 0212 970 00 00 telefon numarasından iletişime geçip, Temapark İstanbul Evleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Temapark İstanbul Evleri projesinde 3 bin 610 adet konut yer alıyor.


Temapark...