26 / 04 / 2024

temapark eglence

temapark eglence

Aktaş, Öztaş, Mesa, Kantur'un birlikte hayata geçirdiği Temapark Halkalı projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Ankapark 25 Mart'ta açılıyor!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olma özelliğine sahip olan Ankara Ankapark, kapılarını 25 Mart'ta açacak 

Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olacak Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu. İlkbaharda kapılarını açacak parka giriş ücreti 25 lira olacak.

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin kiralama süresi 29 yıla çıkarılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin, üzerinde hayvanat bahçesi ve temapark yapılması için 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin bir düzenlemenin daha önceden gerçekleştirildiğini anımsatan Ağbal, temapark projesinin nihai aşamasına geldiğini açıkladı..

Diyarbakır’ın ilk Temapark’ında inşaat sürüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kayapınar ilçesinde 34 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşatına başlanan Temapark'ta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Bandırma'ya uluslararası temapark inşa edilecek!

Balıkesir'in dev projesi "Bandırma Tasarım Parkı" için Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı. Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma'nın gelişim stratejisi hakkında açıklama yaptı.

Gürsoy Grup 2017'de AVM satın alacak!

THY'de 12 yıllık satış ve pazarlama tecrübesi olan Faruk Çizmecioğlu, iki projenin de genel müdürlüğüne getirildi. Çizmecioğlu, "2017'de Anadolu'da hem sıfırdan AVM kurma hem de satın alma yoluna gidebiliriz. Sıfırdan yatırımlarda temapark da yapabiliriz" diyor.

Ankapark'a yabancı işletmeciler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankapark'a, temapark işletmesini iyi bilen Çinliler ve Katarlıların talip olduğunu bildirdi.

Mesa'dan Maltepe ve Kozyatağı'na yeni proje!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "İstanbul'da Temapark'ın yanında ve Maltepe ile Kozyatağı'nda projelere başlayabiliriz" dedi.

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği taşınacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak temapark ve hayvanat bahçesi gibi yapılar için Atatürk Bulvarı üzerindeki ABD Büyükelçiliği binasının boşaltılması bekleniyordu. TBMM 'de görüşülen torba yasa teklifinin geri çekilmesi elçiliğin taşınma sürecini de etkiledi.

Ankapark ne zaman açılacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2015 yılının en önemli çalışmalarından biri olarak nitelendirdiği, dünyanın en büyük temaparkı Ankapark’ın bu yıl Kasım ayında bitirilmesinin planlandığını söyledi...

Ankara Ankapark'tan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen ve tamamlandığında dünyanın en büyük temaparkı olacak olan Ankapark 23 Nisan'da çocuklar için bir günlüğüne kısmi olarak açılacak

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

temapark eglence Haberi

temapark eglence
Temapark Halkalı projesinin havadan videosu için...