19 / 04 / 2024

Temel Kotil 3.havalimanı

Temel Kotil 3.havalimanı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, 3.Havalimanı'nın 2020 itibariyle 3 milyar dolar kazanca ulaşabileceğini belirtti...

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

Temel Kotil: 3. havalimanıyla dünyanın tarihini etkileyeceğiz!

Star Gazetesi'nin yazarlarından Alper Tekbaş bugünkü yazısında THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.. İşte o görüşmeden bazı noktalar..

3. Havalimanı D-8’in de gözdesi olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Gelişen Sekiz Ülke Ekonomik Ortaklık Örgütü’nün (D-8) tekrar canlanmasında büyük yarar olduğunu belirterek, “İnşallah İstanbul’daki yeni havalimanı, D-8’in de göz bebeği olacak” dedi.

3. Havalimanı'na Asya'dan sel gibi yolcu gelecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni havalimanı 2018’in birinci çeyreğinde açıldıktan sonra THY’nin 300 uçaklık filoyu ve 60 milyon yolcuyu Atatürk Havalimanı’ndan oraya taşıyacağını söyledi.

Temel Kotil: 3. Havalimanı D-8'in gözbebeği olacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın D-8'in gözbebeği olacağını söyleyen THY Genel Müdürü Kotil, bu ülkelerle işbirliğinin daha da artacağını vurguladı.

Temel Kotil: 3. havalimanıyla İstanbul lider konuma gelecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havaalanının İstanbul'u lider konuma getireceğini söyleyerek, 'İstanbul'a yapılan üçüncü havaalanı dünya tarihini değiştirecek, dedi.

Temel Kotil: Üçüncü havalimanı dünya tarihini değiştirecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil patronlarının yolcuları olduğunu belirterek, 'Biz patronumuzu memnun etmek için çalıştık ve başardık. Dünyanın en büyük havayolu şirketi değiliz ama memnuniyette bizi kimse geçemez' dedi.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

3. havalimanıyla dünya tarihi değişecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

İstanbul 3. havalimanıyla Avrupa'nın ağırlık merkezi olacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "10 saatlik seyahatlerde Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

Temel Kotil: 3. Havaalanıyla İstanbul lider olacak!

Temel Kotil: Yeni havaalanında 6 adet pist olacak. İstanbul tamamen lider konumda ve merkez olacak. Bu sayede İstanbul'a her yıl 30 milyon turist gelmiş olacak. İstanbul turizmde de lider konuma kavuşacak.

3. havalimanı bilet fiyatlarını nasıl etkileyecek?

THY Genel Müdür’ü Temel Kotil, üçüncü havalimanının açılmasıyla bilet fiyatlarının düşebileceğini söyledi. Kotil, “Üçüncü Havalimanı’nın açılışıyla beraber azalacak masrafların, bilet fiyatlarına da yansıyacağı kanaatini taşımaktayız" dedi.

Temel Kotil: 3. Havalimanı en dahice proje!

Küresel dünyanın finansal sorunlarının masaya yatırıldığı 6. İstanbul Finans Zirvesi dün başladı. THY Genel Müdürü Temel Kotil zirvede, "3. Havalimanı dünyadaki en dahice, akıllıcı proje" dedi.

Temel Kotil 3.havalimanı Haberi

Temel Kotil 3.havalimanı
3. havalimanı hakkında konuşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, 3.havalimanı ihalesinin 22.1 milyar Euro değere sahip olduğunun altını çizerek, 2020 itibariyle 3.havalimanının 3 milyar dolar kazana ulaşabileceğini...