19 / 04 / 2024

Temel Reis Gayrimenkul

Temel Reis Gayrimenkul

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi, Osman Bedir Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Balaban Mahallesi'nde açıldı.

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 788 bin 117 TL sermaye bedeli ile Ziya Murat Demirel tarafından kuruldu.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Ask Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Sevinc Askarova Reis tarafından kuruldu.

Prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Gayrimenkul almak en temel yatırım araçlarından. Ne yazık ki pek çok insan oturmak için konut alırken bunun aslında bir yatırım olduğundan uzaklaşıyor ve duygusal bakışlarla karar alıyor. Sonuçta ise yanlış yatırım yapılmış oluyor. Peki prim yapacak gayrimenkul nasıl bulunur?

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Gayrimenkul tercihlerinde Kovid-19 değişimi!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Pandemi nedeniyle gayrimenkul sektöründe ihtiyaç ve tüketim eğilimi değişti. Artık bina yapısından mimariye, kullanılan temel malzemeden çevreye duyarlılığa kadar pek çok unsurda, bu değişim gözetilerek yatırım kararı alınması gerekiyor" dedi.

Bydoping gayrimenkul sektörüne nasıl bir hizmet sunuyor?

2015 yılında gayrimenkul sektörünün iki temel kolu olan Emlak Danışmanları ve İnşaat geliştiricileri için alternatif bir kanal olarak kurulmuş olan Bydoping, inşaat firmalarının satışlarını arttırabilmek için kritik ve çözüm odaklı bir hizmet sunuyor. 

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

Reis Asistan Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Reis Asistan Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Reis tarafından kuruldu.

Temel Reis Gayrimenkul Haberi

Temel Reis Gayrimenkul

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi, Osman Bedir Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Balaban Mahallesi'nde açıldı.


Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...