29 / 03 / 2024

teoman düğün

teoman düğün

Şarkıcı Teoman, Ayşe Kaya ile kıyacağı nikahın ardından, Cihangir'de yeni ev arayışlarına girdi. Teoman yeni ev için 1 milyon liraya kadar parayı gözden çıkardı.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

İzmir'de Bakanlık onaylı kentsel dönüşüm!

İş adamları Teoman Timincioğlu ile Ahmet Kıran, İzmir'in kentsel dönüşümünle yenilenmesine katkı koyabilmek için İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş'yi kurdu.

Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak!

Ülkemizde yaklaşık 19 milyon konut stoğu var. Bu konut stoğunun yüzde 40 gibi önemli bir oranı riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan meydana geliyor. Teoman Yörük: “Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak" dedi.

Yöryapı, kentsel dönüşümde ilk üçü hedefliyor!

Yorsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, inşa edecekleri 'Markalı Konut Projeleri' ile vatandaşları altyapısı oturmuş semtlerde ev sahibi yapacaklarını söyledi. Yörük, kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedeflediklerini söyledi.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştı!

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Türkiye’de oturulamaz durumdaki 6,5 milyon konutun kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yenilenmesinin bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Sedat Teoman Gürsesli: Kentsel dönüşümde müteahhitlerin de görüşü alınsın!

Gürsesli, kentsel dönüşüm çalışmalarında müteahhitlerin görüşlerinin de alınması gerektiğini, belediyelerden şerefiye bedellerinin kaldırılması, yol, park oto park adı altında alınan bedellerin yapı ruhsatı harcı ile alınması gerektiğini söyledi.

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçınar İnşaat Makina Mühendislik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gamze Dika Yazıcıoğlu, Teoman Büyükçınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Haziran'da kuruldu.

Teoman Rıza Güneri: Katılımcı dönüşüm modelini hayata geçiriyoruz!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Teoman Rıza Güneri, "Arsa sahiplerinin hayallerinin ötesinde yaşanılabilir mekanlar inşa etmek için yola çıktık. Bu yolda, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'katılımcı dönüşüm' modelini hayata geçiriyoruz.

Sedat Teoman Gürsesli: Kentsel dönüşümde Adanalı müteahhitler görev almalı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli özellikle son yıllarda Adana'da ve bağlı ilçelerde TOKİ tarafından gerçekleştirilen Kentsel dönüşüm çalışmalarında Adanalı Müteahhitlerin yer almasını arzuladıklarını ifade etti...

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün başlıyor!

"Kentsel Dönüşüm" uygulamaları bugün Adana'da Müteahhitler Birliği'nde yapılacak zirvede her yönüyle ele alınacağı bildirildi. Sedat Teoman Gürsesli, kentsel dönüşüm uygulamalarının, deprem riski taşıyan ülkemiz için hayati önem taşıdığını belirtti..

"Kentsel Dönüşüm Zirvesi" 26 Eylül'de Adana'da yapılıyor!

Adana Müteahhitler Birliği'nde yapılacak olan zirvede Kensel Dönüşüm uygulamaları her yönüyle ele alınacak. Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli zirveye konunun yetkin isimlerinin katılacağını belirtti..

Zeytinburnu kentsel dönüşümü gerçekleştiremedi!

Zeytinburnu'ndaki riskli binalar için geliştirilen deprem odaklı kentsel dönüşüm projesinde bir türlü 'toplumsal mutabakat' sağlanamadı

Kahvehaneler kafeteryaya dönüşüyor!

Kahveci esnafın bir kısmı iş yerini kapatmak zorunda kalırken bir kısmı çareyi "fast food" satarak kafeteryaya dönüşmekte buldu

teoman düğün Haberi

teoman düğün


Fotoğraf sanatçısı Ayşe Kaya ile evlenecek olan Teoman, uzun yıllardır kopamadığı Cihangir'den yeni ev bakıyor. Yeni evleri için 1 milyon lirayı gözden çıkaran Teoman  ve Ayşe Kaya Les Ottomans Hotel'de sade bir düğünle dünya evine...