28 / 03 / 2024

Teoman Özer

Teoman Özer

Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Teoman Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak 2014 tarihinde Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak'ta kuruldu.

Zer Mecidiyeköy yakında satışta!

176 daireden oluşan Zer Mecidiyeköy projesi 12 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Zer Mecidiyeköy Evleri'nin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda teslimler Aralık 2018'de!

Ceylan İnşaat tarafından Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de inşa edilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2018'de.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer evlerini ayırdı!

12 yıllık evliliklerine son verme kararı veren Tülin Şahin ve Mehmet Özer çifti evlerini şimdiden ayırdı. Elif, Şahin ve Özer çiftinin önümüzdeki ayın sonunda boşanacaklarını açıkladı.

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın temeli yarın atılacak!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın temeli yarın atılacak.

Zer Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Özer ve Enis Bulur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Bursa Zer Bademli Evleri 2017 Mart'ta teslim!

Bursa'da 2005 yılından bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa eden Zerrin Özgüle İnşaat, ilk villa projesi olan Zer Bademli Evleri ile gayrimenkule girdi. Sadece 9 tane olması ile dikkati çeken proje Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlanıyor.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Özer Eroğuz, Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararı ile Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak Özer Eroğuz'un atanmasına karar verdi.

Özer Kayalı: Kuşadası Battı Çıktı projesi gereksiz yatırım!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Çerçioğlu’nu eleştirdi ve “Kadınlar Denizi Mahallesi Sabri Mumcu Caddesi’nde yapılan battı çıktı yanlış bir yatırımdı. Çözüm getirmez” dedi

Necdet Özer, Didim'e 12 yılda 300 konut kazandırdı!

Geçtiğimiz hafta sonu Didim'de tamamladığı son proje öncesi kendisine 12 yıl boyunca destek olan emlak ve inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getiren Necdet Özer, marka olan şirketlerine olan güven dolayısıyla teşekkür etti.

Teoman Özer Haberi

Teoman Özer

Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Teoman Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Eskiz Dekorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; DEKORASYON:   Her türlü iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak ve yaptırmak. Ahşap dolaplar, Ahşap kapıların imalatını yapmak ve yaptırmak. Bahçe düzenlemesi, Peyzaj işleri yapmak ve yaptırmak. Dekorasyon konusuyla ilgili her türlü iş makinelerini, Alet ve edavatlarını almak satmak, ithalat ve ihracatını ve komisyonculuğunu yapmak.   MİMARLIK:   Her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri ile, iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak, kendi nam ve hesabına, kat karşılığı veya arsa alarak, bina ve tesisler yapmak, yaptırmak, satmak veya ticaretini yapmak, yurt içinde ve yurt dışında, konut hizmet binaları, sosyal tesisler, baraj,sulama...