29 / 03 / 2024

Tepecik Tanı Merkezi ne zaman bitecek

Tepecik Tanı Merkezi ne zaman bitecek

İzmir Güney Kamu Hastaneleri'nin kente yönelik sağlık yatırımlarının ardından bir diğer yatırım haberi de Kuzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden geldi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısına Tepecik Tanı Merkezi kurulacak.

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Bahçelievler Yayla Kültür Merkezi baştan aşağı yenilendi!

Bahçelievler’in ikinci kültür merkezi olarak 1996 yılında hayata geçirilen Yayla Kültür Merkezi, yepyeni bir çehreye kavuşturulmak amacıyla tadilata alınıp baştan aşağı yenilenerek yeniden hizmete açıldı.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Bursa Tayyare Kültür Merkezi sil baştan!

Cumhuriyet tarihinin ilk modern sinema, tiyatro ve konser salonları arasında yer alan hemen hemen her Bursalının anılarında yer edinen Tayyare Kültür Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından günümüz koşullarına göre sil baştan yenileniyor.

Afyonkarahisar 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi açılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'daki "26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi"nin Kurban Bayramı tatili süresinde ziyarete açılması talimatını verdi.

Umut Oran'dan Bodrum İslam Tanıtım Merkezi açıklaması!

Eski CHP milletvekili Umut Oran, Bodrum’a 30 milyon TL yatırımla inşa edilecek İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Malatya'da Spor Merkezi ile Nikah Sarayı Projesi basına tanıtıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete girmeye hazırlanan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı basın mensuplarına tanıtıldı.

Tepecik Tanı Merkezi ne zaman bitecek Haberi

Tepecik Tanı Merkezi ne zaman bitecek

İzmir Güney Kamu Hastaneleri'nin kente yönelik sağlık yatırımlarının ardından bir diğer yatırım haberi de Kuzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden geldi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısına Tepecik Tanı Merkezi kurulacak. 


Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hasta yükünü taşıyamadığını söyleyen Dilek, "Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi şu andaki yatak kapasitesi ile artık kendisini taşıyamıyor. Bu sorunu hastanenin karşısına yapacağımız 400 polikliniği ve acil servisi bulunan Tepecik Tanı Merkezi ve çevresine yapacağımız sağlık kampüsüyle son vereceğiz" diye konuştu.


Arsa problemi

Tepecik Sağlık Kampüsü için Sağlık Bakanlığı'na gönderdikleri projenin kabul edilip onaylandığını ifade eden Prof. Dr. Dilek, "Şu anda tek sorunumuz arsa problemi. Onu da çözdüğümüz zaman Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arasındaki 30 bin metrekarelik alanda aynı anda...