25 / 04 / 2024

Termostatik vanalar

Termostatik vanalar

Dünya Tasarruf Günü’nde IMI Hydronic Engineering, enerji verimliliğini daha fazla arttırmak için termostatik vana kullanımının yaygınlaşmasına ihtiyaç olduğunu vurguluyor.

Aile Bakanlığı`ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Dar gelirliye ilaç gibi gelecek! Kimliği ile gelen 1.997 TL alacak!

Aile Bakanlığı`ndan güzel haber geldi. Bakanlık yardım vanalarını sonuna kadar açtı. Bu şartları karşılayanlara 1.997 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı yardım vanalarını sonuna kadar açtı! Kimliği ile başvurana 1.997 TL para müjdesi!

Aile Bakanlığı'ndan güzel haber geldi. Bakanlık yardım vanalarını sonuna kadar açtı. Bu şartları karşılayanlara 1.997 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

Elektrikte büyük kriz kapıda! Zorunlu elektrik tüketimi masada...

Rusya’nın doğalgaz vanalarını kapatmasının ardından elektrik üretiminin büyük bölümünü doğalgaz ile karşılayan Avrupa, elektrik konusunda ağır tedbirler almaya hazırlanıyor. Avrupa ülkeleri tüketimi düşürmenin yollarını da arıyor.

Avrupa Rusya'nın kestiği gazın yerini dolduracak formülü buldu

Rusya'nın doğal gaz ödemelerini Avrupa'dan rubleyle yapmasını istemesinin ardından başlayan krizde vanaları kapanan Avrupa, gaz tedariğini sağlama almanın yolunu buldu. Avrupa ülkeleri bu kışı sıkıntı yaşamadan geçirmek için rotayı Azerbaycan'a çevirdi.

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Avrupa'da doğal gaz fiyatları yükseliyor Türkiye'ye yansıması nasıl olacak?

Avrupa'da doğal gaz fiyatları Rusya'nın vanaları bir bir kesmesinin ardından hızla yükselmeye başladı. Cuma günü megavatsaat fiyatı 117,7 dolar olan doğal gaz fiyatı 124,52 dolara çıktı. Artışın Türkiye'ye nasıl yansıyacağı merak ediliyor.

Rusya o ülkenin de doğal gaz vanasını kapatma kararı aldı! Ruble krizinde son halka

Rusya'nın 1 Nisan'dan itibaren doğal gaz ödemelerini rubleyle alacağını açıklamasının ardından süreç başladı. Ülkeye rubleyle ödeme yapmayan Avrupalıların doğal gaz vanaları teker teker kapanmaya başladı. Son halka ise bakın kim oldu?

Motorinde büyük kriz kapıda! Stok yapmaya başladılar, vanalar kısılırsa olacaklar korkunç

Türkiye'nin motorin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladığı Rusya, yaptırımlar nedeniyle zorda. OilX Kıdemli Analisti Neil Crosby, Rusya'nın ilerleyen aylarda üretiminin daha da düşeceğini söylüyor.

Yapıloji, Bursa İnşaat Fuarı'na katıldı!

Danfoss’un bayilerinden Yapıloji, 6-10 Nisan tarihleri arasında Bursa İnşaat Fuarı 2016’ya katıldı. Danfoss, fuarda iş ortağı Yapıloji’ye termostatik radyatör vanası ve oda termostatı stantları ile destek verdi.

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Tüketicinin neden termostata ihtiyacı var?

Grohtherm termostatik bataryalar, basınç ve sıcaklıktaki dalgalanmalara anında tepki vererek bunları derhal telafi eden denenmiş ve onaylanmış GROHE TurboStat® teknolojisini kullanıyor.

Grohtherm termostatik bataryalar güvenilir koruma sağlıyor!

Grohtherm termostatik bataryalar, basınç ve sıcaklıktaki dalgalanmalara anında tepki vererek bunları derhal telafi eden denenmiş ve onaylanmış GROHE TurboStat® teknolojisini kullanıyor.

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer'de 20 saatlik su kesintisi!

İstinye Terfi İstasyonu girişindeki arızalı vanaların değişimi sebebiyle, Beşiktaş ve Sarıyer'in bazı bölgelerine, 20 saat süreyle su verilemeyecek. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre kesinti bölgeleri şunlar...

Termostatik vanalar Haberi

Termostatik vanalar

1924 yılından bu yana, her yıl 31 Ekim Dünya Tasarruf günü olarak kutlanıyor. Enerji kaynaklarının tasarruflu kullanılması amacıyla çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği Dünya Tasarruf Günü’nde IMI Hydronic Engineering, enerji verimliliğini daha fazla arttırmak için termostatik vana kullanımının yaygınlaşmasına ihtiyaç olduğunu vurguluyor.


Enerji sarfiyatının fazlaca yaşandığı günümüzde kaynakların verimli kullanılması yaşadığımız dünyanın ömrünün uzamasına katkı sağlıyor. Enerji ihtiyacının büyük bölümünü yurt dışından sağlayan ülkemizde ise, enerjinin etkin kullanımı adına çeşitli önlemlerin alınması gerekiyor.


Dünyada yüz yılı aşkın bir süredir, Türkiye’de ise 2010 yılından bu yana üç ana ürün grubu ile ısıtma-soğutma sistemlerine çözümler sunan IMI Hydronic Engineering, enerji tasarrufunun etkili bir şekilde yapılması için termostatik vana kullanımına dikkat çekiyor. 


Termostatik vana kullanımının manuel vana kullanımına oranla yüzde 28 daha fazla enerji sağladığını belirten...